Rugzakken

Zoek je een goede rugzak voor je bergvakantie? Hier vind je verschillende soorten rugzakken. Van dagrugzakken tot grote backpacks voor meerdaagse wandeltochten in de bergen. Productinformatie en reviews van rugzakken door de redactie van Bergen Magazine. 

review deuter aircontact 35+10 sl
Uitrusting - 12 dec 2022

Onze reporter Karin testte de Aircontact core 35+10 SL van deuter uit tijdens een driedaagse huttentocht in de Pyreneeën. Een comfortabele en mooie rugzak!

deuter speed lite 17 review
Uitrusting - 13 okt 2022

Volgens deuter is de Speel Lite 17 rugzak voor Wandelaars die het snel en licht willen houden. We testten het uit.

Fjallraven Abisko Hike 35 rugzak
Uitrusting - 8 sep 2022

De Abisko Hike 35 is een lichtgewicht en flexibele rugzak, waar genoeg in past voor korte huttentochten, of winterse dagtochten.

rab aeon
Uitrusting - 13 jun 2022

De Aeon rugzak van Rab is een stevige rugzak waarmee je makkelijk een dag de bergen in kan. Ook op ruig terrein, de voor 50% uit gerecycled materiaal bestaande buitenkant kan tegen een stootje. Wandelstokken en een pickel hang je makkelijk aan de buitenkant. Het Air Countur X draagsysteem is stevig genoeg om veel gewicht mee te nemen terwijl de rugzak je nooit in de weg zal zitten.

sirac lowe alpine
Uitrusting - 19 mei 2022

​De Sirac 50 is een ideale rugzak voor lange tochten over moeilijk terrein en waarbij je helemaal op jezelf aangewezen bent.

Uitrusting - 28 apr 2022

De deuter Aircontact 50 + 10 SL is dé partner voor meerdaagse trektochten. Deuter heeft het bekende model vernieuwd, waardoor de rugzak leeg nóg lichter is, zonder iets in te leveren op het draagcomfort. Dat is gelukt door het gebruik van nieuwe materialen.

Vaude Women’s asymmetric 38+8
Uitrusting - 24 feb 2022

Karin testte de Women's asymmetric 38+8 rugzak van Vaude tijdens een meerdaagse trektocht in Slovenië.

review  deuter Futura 23
Uitrusting - 17 jun 2021

Ik ben op pad gegaan met de deuter Futura 23. Volgens de productbeschrijving een lichtgewicht, technische rugzak, die perfect is voor sportieve dagtochten.

vaude wizard rugzak
Uitrusting - 31 mei 2021

Wie graag een rugzak wil die én flexibel én functioneel is, moet de Wizard van Vaude hebben. Een veelzijdige rugzakk met goed geventileerd rugpand.

deuter freerider pro
Uitrusting - 4 dec 2020

De nieuwe Freerider Pro 30 springt door het moderne en frisse design meteen in het oog. Dankzij de verschillende bevestigingslussen kan materiaal zoals ski’s, een snowboard of sneeuwschoenen eenvoudig aan de rugzak vastgemaakt worden. Het draagsysteem garandeert een comfortabele dagtocht, zelfs met zwaardere lading.

Uitrusting - 22 jul 2020

Het Zweedse merk Haglöfs bezuinigt flink op gewicht, want Less is More. De L.I.M. Backpack van Haglöfs heeft dus minder gewicht, maar meer comfort!

Deuter Aircontact PRO 55 + 15 SL
Uitrusting - 20 jul 2020

Met de nieuwste Deuter Aircontact Pro 55 + 15 SL kun je behoorlijk wat spullen meenemen en toch nog vrij bewegen!

Pagina's

Abonneren op Rugzakken