Kampeeruitrusting

Welke tent neem je mee naar je vakantie in de bergen? Waar kook je op? Hier vind je informatie over kampeeruitrusting voor in de bergen. Informatie over branders, slaapzakken en tenten. Ook vind je reviews van kampeeruitrusting door redacteuren van Bergen Magazine.

Lifesaver waterfilter
Uitrusting - 16 mrt 2023

De Wayfarer is voor wie écht lichtgewicht wil reizen. Dit is alleen een waterzuiveraar, waarmee je je eigen bidon of veldfles kunt bijvullen.

Sea to summit
Uitrusting - 22 jun 2022

Niemand vindt de afwas leuk, maar het hoort er uiteraard wel bij. Ook als je met je rugzak en je tent onderweg bent in de natuur. Maar afwasteil, borstel en zeepsop gaan niet zo makkelijk mee in je rugzak. Met de Camp Kitchen Clean-Up Kit heeft Sea to Summit nu alles waarmee je ook als grammenjager je eet- en drinkgerei schoon krijgt.

skotti gas grill
Uitrusting - 20 aug 2021

 Niks gezelliger dan een barbecuepicknick aan een bergmeer of in het park. Deze gasgrill van Skotti neem je makkelijk mee; hij is compact, snel in- en uit elkaar te halen en vrij licht: 3 kilo. Ideaal dus voor een tripje naar een mooi plekje om te genieten van een barbecue. De bijgeleverde hoes is ook te gebruiken als ondergrond en zorgt ervoor dat je rugzak niet vies wordt.

LifeStraw Go
Uitrusting - 4 mei 2021

De LifeStraw Go waterfles is een fijne reisgenoot. Door het filter in de fles, kun je overal aan schoon drinkwater komen.

Primus kuchoma
Uitrusting - 16 okt 2020

De Primus Kuchoma is een compacte lichtgewicht draagbare grill, handig voor outdoor barbecue-feestjes tijdens een lange nazomer of tijdens winterkamperen!

Primus Onja
Uitrusting - 25 jun 2020

De Primus Onja is de meest compacte twee-pits brander van Primus. Mede door de handige draagband is deze Onja gemakkelijk mee te nemen.

vaude lizard seamless 2-3P
Uitrusting - 25 mei 2020

De Lizard Seamless 2-3P toont VAUDE’s hang naar perfectie op het gebied van tentontwikkeling.

primus essential trail stove
Uitrusting - 16 apr 2020

Of je nou met je backpack de hele wereld over reist, of een kampeertrip dichter bij huis maakt, de Primus Essential Trial Stove kan altijd mee.

vaude meglis eco
Uitrusting - 27 feb 2020

De Vaude Meglis Eco 700 Syn slaapzak is door handige innovaties extra warm, licht én milieuvriendelijk. In deze slaapzak kun je je goed bewegen.

Primus Prime Tech stove
Uitrusting - 25 jun 2019

Tijdens lange trektochten is een goede kookset onmisbaar, want alle energie voor je trektocht gaat immers door de maag. Met de Primus PrimeTech 2,3l kun je makkelijk een maaltijd voor twee tot vijf personen bereiden.

review primus aeril
Uitrusting - 24 jun 2019

De Primus Aeril Small is een grilplaat die in je rugzak mee kan. Ik heb hem getest op het strand, want een ondergrond van grind of zand is het veiligst.

Leatherman skieletool
Uitrusting - 24 jun 2019

De Leatherman Skeletool is één van de lichtste full-sized multitools op de markt, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik en makkelijk mee te nemen.

Pagina's

Abonneren op Kampeeruitrusting