Kampeeruitrusting

Welke tent neem je mee naar je vakantie in de bergen? Waar kook je op? Hier vind je informatie over kampeeruitrusting voor in de bergen. Informatie over branders, slaapzakken en tenten. Ook vind je reviews van kampeeruitrusting door redacteuren van Bergen Magazine.

LifeStraw Go
Uitrusting - 4 mei 2021

De LifeStraw Go waterfles is een fijne reisgenoot. Door het filter in de fles, kun je overal aan schoon drinkwater komen.

Primus kuchoma
Uitrusting - 16 okt 2020

De Primus Kuchoma is een compacte lichtgewicht draagbare grill, handig voor outdoor barbecue-feestjes tijdens een lange nazomer of tijdens winterkamperen!

Primus Onja
Uitrusting - 25 jun 2020

De Primus Onja is de meest compacte twee-pits brander van Primus. Mede door de handige draagband is deze Onja gemakkelijk mee te nemen.

vaude lizard seamless 2-3P
Uitrusting - 25 mei 2020

De Lizard Seamless 2-3P toont VAUDE’s hang naar perfectie op het gebied van tentontwikkeling.

primus essential trail stove
Uitrusting - 16 apr 2020

Of je nou met je backpack de hele wereld over reist, of een kampeertrip dichter bij huis maakt, de Primus Essential Trial Stove kan altijd mee.

vaude meglis eco
Uitrusting - 27 feb 2020

De Vaude Meglis Eco 700 Syn slaapzak is door handige innovaties extra warm, licht én milieuvriendelijk. In deze slaapzak kun je je goed bewegen.

Primus Prime Tech stove
Uitrusting - 25 jun 2019

Tijdens lange trektochten is een goede kookset onmisbaar, want alle energie voor je trektocht gaat immers door de maag. Met de Primus PrimeTech 2,3l kun je makkelijk een maaltijd voor twee tot vijf personen bereiden.

review primus aeril
Uitrusting - 24 jun 2019

De Primus Aeril Small is een grilplaat die in je rugzak mee kan. Ik heb hem getest op het strand, want een ondergrond van grind of zand is het veiligst.

Leatherman skieletool
Uitrusting - 24 jun 2019

De Leatherman Skeletool is één van de lichtste full-sized multitools op de markt, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik en makkelijk mee te nemen.

Primus Aeril
Uitrusting - 13 jun 2019

Wie wel eens boven een kampvuurtje wil koken, kent het probleem: hoe houd je je pannen boven stabiel boven het vuur? De Aeril van Primus lost dat op.

Eagle Creek Pack- It Specter Tech-systeem
Uitrusting - 11 feb 2019

Alle spullen uit je rugzak halen omdat je powerbank precíes onderop ligt. En dan zijn je sokken spoorloos en je vindt ze terug in de mouw van je donsjas. Komt dat bekend voor? Dan moet jij nodig kennis maken met het Eagle Creek Pack- It Specter Tech-systeem. Handige, superlichte compartimenten voor in je rugzak of koffer.

Olight S1RII
Uitrusting - 8 dec 2018

Een zaklamp zo groot als je duim, maar toch een lichtopbrengst van jewelste, dat is de Olight S1R II. Met een lichtopbrengst van maar liefst 1000 lumen en een bereik van 145 meter heb je eigenlijk gewoon een kleine vuurtoren op zak. Je kunt de zaklamp gebruiken op vijf verschillende standen, van een halve lumen tot de volle 1000.

Pagina's

Abonneren op Kampeeruitrusting