Broeken

Tijdens een bergwandeling hebben onze wandelbroeken heel wat te verduren. Een goede wandelbroek moet licht zijn, snel kunnen drogen en grote belastingen meemaken. Hier hebben we wandelbroeken van onze partners. Bij iedere broek vind je belangrijke productinformatie en reviews door onze redacteurs.

Maier Sports Inara Slim
Uitrusting - 28 feb 2020

Dames-outdoorbroeken vormloos en vierkant? Niet bij Maier Sports. De Inara Slim damesbroek van Maier Sports is een dames-outdoorbroek met elegante snit.

Fjallraven Kaipak
Uitrusting - 27 feb 2020

De nieuwe Kaipak broeken van Fjällräven zijn stijlvol maar kunnen een bergtocht prima aan.

maier sports wandelbroeken
Uitrusting - 30 okt 2019

De wandelbroeken Naturo en Naturo Slim voor heren en de Lana Slim van Maier Sports kwamen al met succes door meerdere tests heen.

haglofs rugged mountain pants
Uitrusting - 29 okt 2019

De Rugged Mountain Pant van Haglöfs is misschien wel de stevigste wandelbroek van dit moment. Een wandelbroek voor mensen die graag de ruige natuur in gaan

Marmot Highland pant
Uitrusting - 29 okt 2019

De Highland pant van Marmot is een softshellbroek voor tochten in kouder weer. Stevig, maar flexibel voor ambitieuze klimtochten en wandeltochten.

Fjällräven Vidda Pro Ventilated
Uitrusting - 25 okt 2019

​Fjällräven’s nieuwe Vidda Pro Ventilated broek heeft alle pluspunten van de Vidda-modellen met als toevoeging een optimale ventilatie.

fjallraven vidda pro
Uitrusting - 24 sep 2019

Fjällräven’s nieuwe Vidda Pro Ventilated broek heeft alle pluspunten van de Vidda-modellen met als toevoeging een optimale ventilatie. Net als zijn voorgangers is deze broek gemaakt van de stevige G-1000 Eco stof, waardoor hij tegen een flink stootje kan. Dankzij de voorgevormde knieën en de stretchstof rondom het kruis, heb je optimale bewegingsvrijheid tijdens het lopen.

Arc'teryx Oriel Legging
Uitrusting - 22 jul 2019

De Oriel legging van Arc'teryx is een comfortabele wandellegging, die stevig genoeg is om mee te kunnen rotsklimmen.

Royal Robbins Jammer
Uitrusting - 24 jun 2019

De Jammer Knit enkelbroek van Royal Robbins is een legging, gemaakt van gerecycled materiaal. Karin Anema testte hem tijdens verschillende sporten.

Royal Robbins Jammer Knit Knicker
Uitrusting - 18 apr 2019

De tijd dat je als bergwandelaar moest kiezen uit óf praktische, óf modieuze kleding ligt ver achter ons. Met de Jammer Knit Knicker heeft Royal Robbins een driekwartlegging die comfortabel zit, praktisch is én er nog een beetje leuk uit ziet ook. Fijne bijkomstigheid is dat deze legging ook nog een behoorlijke UPF-waarde heeft en je dus beschermt tegen de UV-straling van de zon.

Uitrusting - 9 okt 2018

Ook nieuw in Fjällrävens herfstcollectie is de Keb Touring Trousers. Bij een jas hoort natuurlijk ook een broek en de Keb Touring Jacket en Trousers zijn voor elkaar gemaakt. Deze softshell-broek houdt je warm, maar ook goed geven­tileerd tijdens je activiteiten in de koude bergen.

Fjällräven Nikka Curved Trousers
Uitrusting - 18 jun 2018

Voor vrouwen kan het nogal een uitdaging zijn om een fijn zittende wandelbroek te vinden waarin je er ook leuk uitziet. Een goede pasvorm bij de heupen betekent vaak te brede pijpen en goedzittende pijpen betekent vaak een openstaande tailleband en uit noodzaak een riem moeten dragen. Fjällräven zag het aan en besloot dat het beter kon.

Pagina's

Abonneren op Broeken