Broeken

Tijdens een bergwandeling hebben onze wandelbroeken heel wat te verduren. Een goede wandelbroek moet licht zijn, snel kunnen drogen en grote belastingen meemaken. Hier hebben we wandelbroeken van onze partners. Bij iedere broek vind je belangrijke productinformatie en reviews door onze redacteurs.

Uitrusting - 24 jun 2024

Een al bekend ontwerp nóg beter maken, dat is wat er met de producten in de Rethink-collectie van Vaude is gedaan. De Elope Shorts horen daarbij.

Farley Stretch T-Zip III broek
Uitrusting - 25 mei 2022

Met de comfortabel, lichte, slijtvaste en elastische afritsbroek Farley Stretch T-Zip III van Vaude ben je klaar voor elke wandeling!

maier sports skibroek
Uitrusting - 28 feb 2022

De Anton 2 skibroek van Maiersports is wind- en waterdicht, biedt veel bewegingsvrijheid

Haglöfs L.I.M. Fuse Shorts
Uitrusting - 12 jul 2020

De L.I.M. Fuse Shorts van Haglöfs is een lichte, luchtige en stretchende korte wandelbroek, deaal voor lange wandeltochten in warme zomers.

royal robbins spotless traveler short
Uitrusting - 3 jul 2020

De Spotless traveler shorts van Royal Robbins zijn ideale shorts voor een avontuur. Lichtgewicht, ademend, luchtig én modieus.

Review Maiersports Lulaka broek
Uitrusting - 20 mei 2020

Bij de aanblik van de stoere vormgeving en het lichte materiaal van de Maier Sports Lulakabroek had ik al meteen zin om hem aan te trekken!

Maier Sports Inara Slim
Uitrusting - 28 feb 2020

Dames-outdoorbroeken vormloos en vierkant? Niet bij Maier Sports. De Inara Slim damesbroek van Maier Sports is een dames-outdoorbroek met elegante snit.

Fjallraven Kaipak
Uitrusting - 27 feb 2020

De nieuwe Kaipak broeken van Fjällräven zijn stijlvol maar kunnen een bergtocht prima aan.

Maier sports diabas
Uitrusting - 19 nov 2019

De Diabas broek van de Duitse broekenspecialist Maier Sports is een lekkere warme broek die ‚swinters goed van pas komt in de bergen. Deze crossoverbroek doet het prima tijdens een sneeuwschoenwandeltocht, maar op de ski’s kun je er ook prima mee uit de voeten. De broek geeft bewegingsvrijheid, is waterafstotend én ademt.

maier sports wandelbroeken
Uitrusting - 30 okt 2019

De wandelbroeken Naturo en Naturo Slim voor heren en de Lana Slim van Maier Sports kwamen al met succes door meerdere tests heen.

haglofs rugged mountain pants
Uitrusting - 29 okt 2019

De Rugged Mountain Pant van Haglöfs is misschien wel de stevigste wandelbroek van dit moment. Een wandelbroek voor mensen die graag de ruige natuur in gaan

Pagina's

Abonneren op Broeken