Reportages

Wandelen in Spanje
Daan Couwenbergh

Spanje is de perfecte bestemming voor een geslaagde wandelvakantie. Met deze vier tips kan een wandelvakantie in Spanje bijna niet meer mis gaan.

Wandelen in de Brenta Dolomieten
Daan Couwenbergh

Maak kennis met de gebieden in en rondom de Brenta Dolomieten in Trentino. Aan de zuidzijde van de Alpen, liggen vijf gebieden met een eigen identiteit.

voorbereidingen bergwandelen
Daan Couwenbergh

Het is lente! Ben je al klaar voor je volgende bergwandelingen? Voor je eerste bergtocht van het seizoen is het goed om je goed voor te bereiden.

rugzak passen
Daan Couwenbergh

Het kiezen van een nieuwe rugzak is niet makkelijk. Wanneer zit een rugzak nou goed op je rug? Een ontwerper bij Lowe Alpine legde het uit.

zonnebril in de bergen
Daan Couwenbergh

​Lekker in de bergen wandelen met een helder zonnetje, heerlijk! Maar vergeet je niet om een goede zonnebril op te zetten? Maar wat is een goede zonnebril?

glacier national park
Daan Couwenbergh

​De Verenigde Staten, dat is het land van grote steden met grote wolkenkrabbers, hamburgers en uitgestrekte prairies. Maar ook het land van ruige bergen.

Oostenrijk auto weg vignet
Jasper Buiting

Op de Oostenrijkse wegen gelden soms net wat andere regels dan hier. Bijvoorbeeld over wat je verplicht bij je moet hebben in de auto.

Fotograferen in de bergen
Daan Couwenbergh

Hier lees je handige tips voor het maken van landschapsfoto’s!

Bergwandelen Zuid-Limburg
Jasper Buiting

Voor een leuke bergwandeling hoef je geen honderden kilometers te rijden. Wie goed kijkt, vindt in de heuvels van Zuid-Limburg wandellocaties te over.

Lagoraigebergte Trentino bergwandelen
Redactie

Het Lagoraigebergte is een parel in het oostelijk deel van Trentino: ongerepte natuur met kabbelende beekjes, metershoge lariksen en prachtige wandelpaden.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine reportages