Reportages

Wine Trekking Gourmet Val di Cembra
Redactie

In Val di Cembra in Trentino vind je 708 kilometer aan terrasvormige muurtjes, ‘muretti a secco’. Een mooi wandelgebied, waar je ook kan genieten van wijn!

steenbokken stuwdam
Daan Couwenbergh

Veel mensen kennen foto's of filmpjes van berggeiten die over de Cingino-dam in het uiterste noorden van Italië klimmen.

zonsondergang
Daan Couwenbergh

Hoe lang nog voordat het donker is? Met een handige vuistregel kun je snel een grove schatting maken van hoe lang het duurt voordat de zon onder is.

huttentocht wildhorn
Noes Lautier

De Tour du Wildhorn is een vierdaagse huttentocht door ruig terrein, op de grens van het Zwitserse Berner Oberland en Wallis. De tocht is niet voor watjes!

nazomer bergvakantie
Daan Couwenbergh

De nazomer is een heerlijke tijd voor een bergvakantie. Waarom je tijdens de nazomer de bergen in moet? Dat vertellen we je hier.

bergwandelen spanje
Daan Couwenbergh

De Spaanse bergen staan bekend om de natuur. In de Pyreneeën, maar ook in de rest van Spanje vind je prachtige berggebieden die een bezoekje waard zijn.

canyoning
Daan Couwenbergh

Soms kom je in de bergen mensen met wetsuits tegen. Geen standaard bergwandel-uitrusting. Zij doen waarschijnlijk aan canyoning. Maar wat is dat?

klettersteigroutes Ehrwald Zugspitze
Daan Couwenbergh

Aan de zuidzijde van de Zugspitze vind je een paar prachtige klettersteigroutes met fantastische uitzichten. Deze klettersteigroutes zijn echte aanraders!

Wandelvakantie Asturïe
Redactie

Land van bergen en zee, van rust en ruimte, van gastvrijheid en veel natuur. De Noord- Spaanse provincie Asturië is een prachtige wandelbestemming.

Respir Art val di fiemme
Redactie

Een route langs kunst en hutten over de flanken van Monte Agnello in het decor van de Dolomieten, Unesco wereld erfgoed.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine reportages