Reportages

Uitrusting bergwandeling
Jasper Buiting

Hoe getraind je ook bent, bij bergwandelingen kun je niet zonder een goede uitrusting. Welke apparaten kun je het beste meenemen op jouw tocht?

Wandelen in de regen
Daan Couwenbergh

De herfst is een mooi seizoen om te bergwandelen, maar de kans op een regenbui is wat groter. Hoe zorg je ervoor dat jij en je spullen droog blijven?

drie interessante apps voor bergwandelaars
Jasper Buiting

Bij tochten door de bergen mag de smartphone niet meer ontbreken. Hier zijn drie voorbeelden van apps die bergwandelaars goed van pas zullen komen.

roadtrip ijsland
Daan Couwenbergh

IJsland, het land van de ongerepte natuur, de bronnen en vooral van de warmte en de kou. IJsland spreekt veel mensen tot de verbeelding.

duurzame berghut
Daan Couwenbergh

Als je iets speciaals wilt en duurzaamheid belangrijk vindt, overnacht dan in duurzame berghutten.

Roy van Langen
Daan Couwenbergh

Onlangs rondde Roy van Langen de opleiding tot International Mountain Leader af. Tegen ons vertelde hij over zijn passie voor de bergen en het werk als IML

De mooiste uitzichtpunten van de Dolomieten
Redactie

Het landschap van de Dolomieten is een van de mooiste landschappen ter wereld. Vanaf deze vier uitzichtpunten heb je het mooiste uitzicht op de Dolomieten.

Bergvallei in de wolken
Renate Roke

In de bergen zie je regelmatig bijzondere wolkenpartijen: waarom is dat eigenlijk? Redacteur Simone van Velzen zoekt het voor je uit.

IJsland - Unsplash
Renate Roke

In het komend nummer van Yoga International gaat Cathelijne Esser op zoek naar de spiritualiteit die het land met de natuur verbindt.

De Maurienne - Simone van Velzen
Renate Roke

Na een lange afwezigheid keren wolven en lynxen weer terug naar de Franse bergen. Onze redacteur Simone van Velzen gaat op onderzoek uit.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine reportages