Wandelroutes

Wandelroute Monte Bondone

Dichtbij de stad Trento in Trentino ligt de hoogvlakte Viote met drie bergtoppen: Cima Verde, Dos d'Abramo en Cornetto, die je tijdens deze tocht 'aantikt'

Wandelroute met kinderen Alpe Cimbra

Deze wandeling is ook met kleinere kinderen prima te doen. De hoogteverschillen zijn niet groot en onderweg zijn er veel waterbronnen te ontdekken.

Huttentocht Val di Sole

Een prachtige zesdaagse huttentocht in Val di Sole, Trentino, door één van de oudste natuurparken (sinds 1935) van Italië.

Wandelroute Dolomiti Paganella

Deze wandelroute door de Brenta Dolomiten loopt van het Lago die Moplveno naar de Rifugio Pedrotti, de grootste berghut van de Brenta Dolomieten.

Wandelroute Madonna di Campiglio, Pinzolo, Val Rendena

Deze wandelroute door Val Rendena in Trentino biedt prachtige uitzichten op de Presanella, de gletsjers van Carè Alto – Adamello en op de Brenta Dolomieten

Erlebnisinsel Harzer-Hexen-Stieg bei Osterode -  ©HTV, A. Kaßner

De beste manier om de veelzijdigheid van de Harz te leren kennen is door de Harzer-Hexen-Stieg te volgen. De stieg hoort bij de Top Trails of Germany.

Wandelroute door de Karwendel

Een 12,2 km lange wandeling door een van de mooiste top 100-biotopen van Beieren.

Wilderness Coast

Ontdek de wilde kant van Noord-Devon tijdens een wandeltocht over het South West Coast Path met hoge kliffen, lege heide, diepe kloven en stranden

Wandelroute Berchtesgaden

​Een korte gemakkelijke wandeling naar het uitzichtpunt Malerwinkel aan de Köningssee in het Berchtesgadener land.

Fotograaf: Adrian Olsen

U komt loodrechte kliffen, standen vol fossielen, uitstekende eetgelegenheden en kustdorpen tegen tijdens uw wandeling door de tijd in dit gebied vol actie.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws