Winnen

Mijn Bergwintergevoel
Meedoen kan tot 13 januari

Een nieuwe Foto winactie.
De winter kondigt zich aan en voor veel bergliefhebbers bestaat er geen betere tijd dan hartje winter de bergen in te trekken.
Dit keer is niet het winters licht de hoofdrolspeler van je verhaal, maar de beleving, jij dus (ook als je niet zelf in beeld bent natuurlijk).
Neem ons mee op reis en bij je beleving.   

Wanderlust USA
Meedoen kan tot 13 december

Na Wanderlust en Wanderlust Europa een nieuw boek voor de hikende avonturier.
‘Wanderlust USA’ bevat de mooiste en meest legendarische wandelroutes in de grote natuurgebieden van de Verenigde Staten.
Samensteller Cam Honan neemt je mee op uitdagende trails en beschrijft hierbij achtergronden en praktische tips.
Van de uitgestrektheid van Yellowstone National Park en de prachtige rotsen in Yosemite Park tot de duizelingwekkend diepe canyons in Utah en Maine’s prachtige kliffen langs de Atlantische kust.

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot 14 november 2020

Fotograferen in een winters landschap is een uitdaging: de felle sneeuw zorgt ervoor dat de rest van je beeld vaak onderbelicht blijft, of maakt van de sneeuw één witte vlek als je dat probeert te compenseren. En heb je de techniek dan eindelijk onder de knie (of zorgt de smartphone voor een perfecte belichting), dan wil je toch meer dan dat saaie sneeuwbergenonder- een-staalblauwe-hemel-kiekje als herinnering aan je fotoshoot in de bergen, toch?

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot 14 augustus 2020

Een spatje kleur kan van een aardige foto een goede foto maken. Dus wil je een scène – landschap, stilleven of wat dan ook – op een bijzondere manier vastleggen, dan laat je kleur(en) een rol spelen in het beeld.

Brenta rugzak. Foto VAUDE_Attenberger
Deze winactie is gesloten

Bergwijzer mag samen met Vaude een Brenta rugzak verloten. Doe mee en maak kans op een rugzak.

win een deuter rugzak
Deze winactie is gesloten

Zoek je mooiste foto van jouw échte droomplek in de bergen en win een Deuter Aircontact Pro rugzak

boek ondergronds winnen
Meedoen kan tot 30 maart 2020

De Amerikaanse journalist en fotograaf Will Hunt schreef met Ondergronds een meeslepende en fascinerende geschiedenis van het ondergrondse leven en de diepgaande relatie van de mens met de wereld onder het aardoppervlak.

Fotowedstrijd lente in de bergen
Meedoen kan tot 19 maart 2020

De lente is een prachtig seizoen. Hoe breng jij de lente in de bergen in beeld? Laat het zien en maak kans op een paar wandelschoenen van Hanwag!

De wet van de stilte karin anema
Meedoen kan tot 1 maart 2020

In De wet van de stilte gaat Karin Anema op zoek naar familieverhalen over hoe de Colombianen de burgeroorlog hebben beleefd. We mogen 3 exemplaren van dit boek weggeven.

Wil jij gratis toegang tot de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht? Doe snel mee!

 

Van vrijdag 28 tot en met zondag 1 maart 2020 gaat de beurs voor wandel- en fietsliefhebbers weer van start op de Jaarbeurs in Utrecht met informatieve paviljoens, lezingen, workshops, de nieuwste outdoor collecties en leuke beursaanbiedingen.

Bergen Magazine mag maar liefst 10x2 kaarten verloten! Wil jij twee kaarten winnen? Doe dan mee en vul het wedstrijdformulier in!

DOE MEE

Voorwaarden

Pagina's