Winnen

win een rugzak van deuter
Meedoen kan tot en met 5 augustus

Het leven is een ontdekkingstocht. Heb jij een foto die dat goed laat zien? Doe mee met onze fotowedstrijd en maak kans op een Aircontact Core 40+10 rugzakken van deuter t.w.v. € 250,–

win wandelschoenen
Meedoen kan tot en met 5 juli 2024

Bergen Magazine mag in samenwerking met Grisport 3 paar van de Nova Low wandelschoenen weggeven. Kijk snel hoe je kans maakt!

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot en met 13 mei 2024

De grote natuur van de bergen maakt dat we er ons erg nietig voelen. Maar wie onderweg goed kijkt ontdekt dat schoonheid overal te vinden is, ook in het kleine. Laat ons zien wat wat jou betreft de schoonheid van het kleine is in de bergen en maak kans op een rugzak van Vaude!

winactie fiets en wandelbeurs
Meedoen kan tijdens de Fiets en Wandelbeurs 2024

Dit jaar staan we samen met Wandelmagazine en Bike explorer weer op de Fiets en Wandelbeurs. En ook dit jaar dit jaar pakken we weer weer flink uit tijdens de beurs. In samenwerking met onze partners mogen wij namelijk een groot aantal mooie wandel- en fietsprijzen weggeven. Ook kans maken? Geef dan op het formulier aan welke prijs je zou willen winnen. Doe mee door langs te komen in onze stand op de beurs en daar te raden hoeveel meter binnenfietsband op de bol zit die in onze stand hangt! Standnummer in Nederland is 3.D.44 en in België F25.

win een rugzak van fjallraven
Meedoen kan tot en met 28 maart 2024

Win een rugzak van Fjällräven met de nieuwe fotowedstrijd. De lente is een periode waarin alles fris en fruitig is. Precies dat willen we dat jouw foto uitstraalt. Doe mee!

win het boek met uitzicht op de matterhorn
Meedoen kan tot en met 5 januari 2024

Ben jij geïnteresseerd in tochten bij de beroemde Matterhorn? Dan hebben wij goed nieuws! Wij geven 5 exemplaren van Met uitzicht op de Matterhorn weg.

win gratis wandelsokken
Meedoen kan tot en met 5 januari 2024

Hoe lang of kort je wandeling ook is: een goed paar sokken is een must. Wij mogen in samenwerking met Meindl twee paar weggeven. Kijk snel hoe je meedoet!

win grisport terrain mid schoenen
Meedoen kan tot en met 2 januari 2023

Bergen Magazine mag in samenwerking met Grisport 3 paar van de Terrain Mid weggeven. Kans maken? Kijk snel hoe je meedoet!

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot en met 6 november 2023

Er zijn van die bijzondere momenten in de bergen die je emotioneel maken. Laat jouw ontroerende beelden uit de bergen zien en maak kans op een van de drie exemplaren van het nieuwe boek 'Achter de bergen'

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot en met 4 augustus 2023

Je kent dat wel: op een onverwacht moment valt in de bergen je oog op iets fantastisch, een plek, een uitzicht, een gebeurtenis, een gezichtsuitdrukking... Én je hebt je camera bij de hand om dat ene lucky shot te maken. Niet gepland, zeker, maar wat een foto!

Pagina's