Winnen

Regatta Whitlow Jacket
Deze actie loopt tot en met 31 december

Het nieuwe Whitlow Stretch Jack van Regatta houdt je lekker warm en droog tijdens uitdagende wandeltochten. Dat is te danken aan de werking van de Isotex 10.000-stof met Thermore 4-way stretch. Dat maakt de jas wind- en waterdicht en optimaal ademend zodat transpiratievocht goed wordt afgevoerd. Zo blijf je ook droog van binnenuit. 

Fotowedstrijd lucht en water
Meedoen kan tot 4 januari 2019

Lucht en water zijn de stilisten van het gebergte. Waar beide samenkomen, krijgt een berglandschap een bijzondere dynamiek. En wie dat samenspel op uitstekende wijze in een foto weet te vatten, wint misschien de Saisa Mid Lady ES winterschoenen van Hanwag t.w.v. € 209,99 waarvan wij er twee paar mogen weggeven! (Aan mannelijke winnaars wordt een gelijkwaardige alternatieve schoen aangeboden)

Vakantiebeurs 2019
Deze actie loopt tot en met 16 december

Wil jij gratis toegang tot de Vakantiebeurs 2019 winnen? Wij mogen 5 kaartjes weggeven, dus doe snel mee!

Bergdieren - Clavis
Deze actie loopt tot en met 24 november

Wil jij het jongste bergliefhebbertje in je leven blij maken met dit leuke luister- en prentenboekje van Uitgeverij Clavis? Wij mogen er 3 weggeven dus doe snel mee!

Lowe Alpine Tensor
Meedoen kan tot 22 november 2018

Met je rugzak maak je de mooiste avonturen mee. Wat is het mooiste avontuur dat jij met je rugzak hebt meegemaakt?

Jolanda Linschooten - Licht
Deze actie is verlopen

Jolanda Linschooten neemt je mee op reis naar het licht. Licht bestaat uit een serie fotoverhalen, overwegend van boven de poolcirkel. Van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff mogen wij 3 exemplaren van dit prachtige boek weggeven!

Reel Rock Film Tour
Deze actie is verlopen

Wij mogen weer 2 mensen blij maken met 2 kaartjes voor een onvergetelijke filmavond!

European Outdoor Film Tour
Deze actie is verlopen

Ook dit jaar mogen wij weer kaartjes weggeven voor de E.O.F.T.!

Gabriel e a Montanha
Deze actie is verlopen

Op 19 september verschijnt de bekroonde film Gabriel e a Montanha op DVD en video on demand. Van Septemberfilm mogen wij 5 mensen blij maken met een DVD!

Fotowedstrijd
Deze actie loopt tot 1 november

We maken ze allemaal mee, van die momenten die je altijd bij blijven. Wij zijn op zoek naar dat ene moment in de bergen waar je nog altijd aan terugdenkt, in woord en beeld! 

Pagina's