Winnen

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot en met 6 november 2023

Er zijn van die bijzondere momenten in de bergen die je emotioneel maken. Laat jouw ontroerende beelden uit de bergen zien en maak kans op een van de drie exemplaren van het nieuwe boek 'Achter de bergen'

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot en met 4 augustus 2023

Je kent dat wel: op een onverwacht moment valt in de bergen je oog op iets fantastisch, een plek, een uitzicht, een gebeurtenis, een gezichtsuitdrukking... Én je hebt je camera bij de hand om dat ene lucky shot te maken. Niet gepland, zeker, maar wat een foto!

win een reis naar wallis
Meedoen kan tot 11 mei 2023

In samenwerking met Valais/Wallis Promotion organiseert Bergen Magazine een fotowedstrijd met als thema ‘goede timing’. De inzet? Een volledig verzorgde wandelreis van een week naar Wallis (Zwitserland) voor twee winnaars!

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot en met 24 maart 2023

Dat gevoel dat je krijgt wanneer het lijkt alsof je de bergen helemaal voor jezelf hebt, die kriebel in je buik… Laat ons zien hoe jij het thema ‘vrije vogel(s)’ fotografisch invult

Outdoorspecialist
Outdoorspecialist zoekt testers

Onze partner Outdoorspecialist is opzoek naar een man en vrouw die de nieuwe Wool Tech Light lijn van Falke willen testen.

fotowedstrijd haglofs
Meedoen kan tot 27 januari 2023

“Happiness is only real when shared.” Deze fotowedstrijd draait om jullie, want de mooiste momenten zijn de momenten die je deelt met je bergmaatje, toch? Laat die zien en maak kans om een jas van Haglöfs.

winactie heatperformance
Meedoen kan tot 30 november 2022

Geen koude handen en voeten meer tijdens je bergwandelingen deze winter? Met deze warme win(ter)actie kom jij warm de winter door!

win laarzen grisport
Meedoen kan tot en met 31 oktober 2022

We mogen van Grisport 2 paar fijne Sutherland outdoorlaarzen weggeven. Kans maken? Kijk snel wat je moet doen en wie weet kan jij deze winter comfortabel op stap.

Bankje
Waar staat dit bankje?

Ben je eigenlijk ooit nagegaan wie er allemaal voor jou op dat bankje heeft gezeten? Wat voor verhalen hebben andere mensen gedeeld op dat bankje?

Fotowedstrijd Bergen magazine
Meedoen kan tot 4 november 2022

Het natuurgevoel van dichtbij beleven, rust en verbinding voelen met de elementen. Daar draait deze fotowedstrijd om. Doe mee en maak kans op een rugzak van Fjällräven!

Pagina's