Sneeuwschoenwandelen

Met de sneeuwschoenen onder geniet je op een hele andere manier van de bergen. We hebben tips voor sneeuwschoenwandelen. Mooie routes voor een sneeuwschoenwandeling en natuurlijk reportages, blogs en reisverhalen van andere sneeuwschoenwandelaars.

Sneeuw
Nieuws - 24 jul 2023

Ervaar de magie van de noordelijke Kungsleden in de betoverende winter! Ga mee op een onvergetelijke 8-daagse expeditie met professionele begeleiding door een lokaal slede-hondenteam en ontdek de adembenemende schoonheid van dit betoverende landschap.

winterwandelen populair
Nieuws - 7 nov 2022

Winterwandelen zit qua populariteit al jaren in de (ski-)lift. Steeds meer mensen wisselen de drukte van de pistes af met een rustige wandeling.

schnitzelindex snowplaza 2022
Nieuws - 21 feb 2022

De wintersport begint eindelijk weer wat normaler te worden. Maar wat betekent twee jaar gedoe met het coronavirus voor de prijzen?

misverstanden over lawines
Nieuws - 7 feb 2022

Lawines zijn de nachtmerrie van elke wintersporter en hebben soms een haast mythische status. Maar daardoor zijn er ook veel misverstanden over lawines.

Sporen in de sneeuw in de bergen
Reportage - 17 jan 2022

Een sneeuwdek op een weide kan er van een afstandje uitzien als een mooie, egaal wit sneeuwdek, maar bekijk je die van dichtbij, dan zie je vaak sporen.

winterwandelen gezond
Nieuws - 13 jan 2022

Wintersport draait niet alleen maar om hard gaan. Juist op wintersport is het een goed idee om te écht onthaasten tijdens een wandeling..

vier seizoenen wandelen in Zwitserland
Reportage - 22 nov 2021

Het vierseizoenenpad is een meerdaagse wandelroute van oost naar west door de bergen van Zwitserland en waarvan delen in elk jaargetijde begaanbaar zijn.

wintersportvakantie Bregenzerwald
Reportage - 25 okt 2021

Bregenzerwald combineert het mooie met het praktische. Skipassen die geldig zijn in de bus, waardoor je makkelijk naar de mooiste sneeuwzekere plekken kan.

Skibril op de piste
Vakantietip - 1 mrt 2021

Op de piste moet je je ogen beschermen. Maar kun je dan een zonnebril gebruiken? Of moet je toch echt een skibril op zetten?

sneeuw in je schoenen
Reportage - 2 feb 2021

Niks is verveleder dan het gevoel van een klein beetje ijskoude sneeuw dat langs je enkels je schoenen in loopt. Zo voorkom je sneeuw in je schoenen.

Tips sneeuwschoenwandelen
Reportage - 1 feb 2021

Sneeuwschoenwandelen is hartstikke leuk. Met deze vier tips ga je goed op pad en kun je optimaal van je sneeuwschoenwandeling genieten.

Hoe moet je sneeuwschoenwandelen?
Reportage - 9 dec 2020

Wist jij al dat sneeuwschoenwandelen een hele andere techniek heeft dan normaal wandelen? Lees hier waarom!

Pagina's

Abonneren op Sneeuwschoenwandelen