Schoenen

Wandelschoenen, trekkingschoenen of winterlaarzen? Lichte schoenen of stevige schoenen? Voor vrouwen of voor mannen? Goede berg- en wandelschoenen zijn onmisbaar voor je bergwandelvakantie. Hier vind je informatie en reviews van bergschoenen door de redactie van Bergen Magazine en van schoenfabrikanten. Hier vind je de juiste schoen voor elke tocht.

Hulp nodig bij het kiezen en passen van bergschoenen? Hier vertellen we je meer waar je op moet letten bij het kopen van bergschoenen.

Meindl Lite Trail GTX
Uitrusting - 14 jun 2024

De Meindl Lite Trail GTX is een sportieve allround wandelschoen. De schoen wordt gemaakt voor zowel heren als dames in diverse kleuren.

Meindl Vakuum Ultra
Uitrusting - 26 apr 2024

De Meindl Vakuum Ultra schoenen zijn zo gemaakt dat ze helemaal naar je voeten vormen.

Meindl Literock free GTX
Uitrusting - 25 apr 2024

De Lirerock free GTX is bedoeld voor wandelen op oneffen terrein en geschikt voor approach routes.

grisport hybrid
Uitrusting - 28 mrt 2024

Wandelen is de laatste jaren populairder dan ooit. Voor al die nieuwe wandelaars heeft Grisport een nieuwe sportieve lijn wandelschoenen.

Meindl Albis MFS
Uitrusting - 15 dec 2023

De Meindl Albis MFS is een hoogwaardige B- categorie wandelschoen van Meindl, verkrijgbaar in heren- en damesmodel.

hanwag banks GTX
Uitrusting - 12 dec 2023

Zeer comfortabel en hoogwaardig – een volledig nubuckleren schoen voor wandelingen op vlak terrein tot lichte huttentochten.

hanwag bluecliff es
Uitrusting - 21 sep 2023

De Hanwag Bluecliff is een stevige wandelschoen voor langere wandeltochten in het voor- en najaar.

grisport antar
Uitrusting - 14 sep 2023

Met welk doel jij ook de natuur in gaat, goede wandelschoenen mogen niet ontbreken. Ontdek welke eigenschappen bijdragen aan jouw ideale wandeling.

hanwag makra trek sf extra gtx
Uitrusting - 14 sep 2023

HANWAG breidt de Makra familie uit. In het najaar van 2023 komt er een nieuw ‘familielid’ bij: de Makra Trek SF Extra GTX.

win grisport schoenen
Uitrusting - 17 aug 2023

De Terrain Mid is een nieuwe schoen in de premium-collectie van Grisport. Met de Terrain Mid schoen heeft Grisport een nieuwe veelzijdige schoen.

Uitrusting - 22 jun 2023

Goed nieuws, HANWAG breidt zijn Makra-familie uit. Met drie nieuwe modellen is er nu voor iedere activiteit in het alpengebied een passende Makra.

Hanwag Travi Low SF Extra
Uitrusting - 19 jun 2023

De Hanwag Travi Low SF is een lage wandelschoen, ideaal voor tochten in het middelgebergte. De schoenen hebben een goede pasvorm en grip.

Pagina's

Abonneren op Schoenen