Schoenen

Wandelschoenen, trekkingschoenen of winterlaarzen? Lichte schoenen of stevige schoenen? Voor vrouwen of voor mannen? Goede berg- en wandelschoenen zijn onmisbaar voor je bergwandelvakantie. Hier vind je informatie en reviews van bergschoenen door de redactie van Bergen Magazine en van schoenfabrikanten. Hier vind je de juiste schoen voor elke tocht.

Hulp nodig bij het kiezen en passen van bergschoenen? Hier vertellen we je meer waar je op moet letten bij het kopen van bergschoenen.

hanwag bluecliff es
Uitrusting - 21 sep 2023

De Hanwag Bluecliff is een stevige wandelschoen voor langere wandeltochten in het voor- en najaar.

grisport antar
Uitrusting - 14 sep 2023

Met welk doel jij ook de natuur in gaat, goede wandelschoenen mogen niet ontbreken. Ontdek welke eigenschappen bijdragen aan jouw ideale wandeling.

hanwag makra trek sf extra gtx
Uitrusting - 14 sep 2023

HANWAG breidt de Makra familie uit. In het najaar van 2023 komt er een nieuw ‘familielid’ bij: de Makra Trek SF Extra GTX.

Uitrusting - 22 jun 2023

Goed nieuws, HANWAG breidt zijn Makra-familie uit. Met drie nieuwe modellen is er nu voor iedere activiteit in het alpengebied een passende Makra.

Hanwag Travi Low SF Extra
Uitrusting - 19 jun 2023

De Hanwag Travi Low SF is een lage wandelschoen, ideaal voor tochten in het middelgebergte. De schoenen hebben een goede pasvorm en grip.

review Hanwag Coastridge Low Lady ES
Uitrusting - 8 jun 2023

Wat een verademing zijn deze Hanwag Coastridges dan! Ze zijn net zo sportief en licht als mijn vorige wandelschoenen, maar ook nog eens waterdicht.

hanwag Makra Pro GTX
Uitrusting - 5 jun 2023

De Makra Pro GTX is een technische schoen, geschikt voor zowel veeleisende bergtochten en gletserpassages, als voor makkelijkere hoog- of rotstouren.

grisport creek
Uitrusting - 28 apr 2023

Een wandelschoen met technische eigenschappen én een casual uiterlijk. De Creek is een nieuwe allround wandelschoen in de collectie van Grisport.

hanwag coastrock
Uitrusting - 5 apr 2023

Ook -of moeten we zeggen: juist- tijdens een stedentrip wil je met goede schoenen op pad. De Coastrock Low ES van Hanwag is precies voor die trips een uits

hanwag bluestrait ES
Uitrusting - 23 nov 2022

Multifunctioneel, grondstofbesparend en slipvast – de Bluestrait Mid ES van HANWAG is een wandelschoen voor buitenactiviteiten tijdens de koudere maanden.

review grisport tampa mid
Uitrusting - 23 sep 2022

In de warmste dagen van afgelopen zomer testte ik de Tampa Mid wandelschoen uit de Premium collectie van Grisport. Een beste, lekker zittende wandelschoen.

grisport
Uitrusting - 19 sep 2022

Wandelen is gezond, ontspannen en voor iedereen. Omdat we steeds vaker wandelen is het leuk om te zoeken naar afwisseling. Daarom 7 tips met inspiratie!

Pagina's

Abonneren op Schoenen