Schoenen

Wandelschoenen, trekkingschoenen of winterlaarzen? Lichte schoenen of stevige schoenen? Voor vrouwen of voor mannen? Goede berg- en wandelschoenen zijn onmisbaar voor je bergwandelvakantie. Hier vind je informatie en reviews van bergschoenen door de redactie van Bergen Magazine en van schoenfabrikanten. Hier vind je de juiste schoen voor elke tocht.

Hulp nodig bij het kiezen en passen van bergschoenen? Hier vertellen we je meer waar je op moet letten bij het kopen van bergschoenen.

Meindl Albis MFS
Uitrusting - 15 dec 2023

De Meindl Albis MFS is een hoogwaardige B- categorie wandelschoen van Meindl, verkrijgbaar in heren- en damesmodel.

hanwag bluecliff es
Uitrusting - 21 sep 2023

De Hanwag Bluecliff is een stevige wandelschoen voor langere wandeltochten in het voor- en najaar.

grisport antar
Uitrusting - 14 sep 2023

Met welk doel jij ook de natuur in gaat, goede wandelschoenen mogen niet ontbreken. Ontdek welke eigenschappen bijdragen aan jouw ideale wandeling.

hanwag makra trek sf extra gtx
Uitrusting - 14 sep 2023

HANWAG breidt de Makra familie uit. In het najaar van 2023 komt er een nieuw ‘familielid’ bij: de Makra Trek SF Extra GTX.

win grisport schoenen
Uitrusting - 17 aug 2023

De Terrain Mid is een nieuwe schoen in de premium-collectie van Grisport. Met de Terrain Mid schoen heeft Grisport een nieuwe veelzijdige schoen.

Uitrusting - 22 jun 2023

Goed nieuws, HANWAG breidt zijn Makra-familie uit. Met drie nieuwe modellen is er nu voor iedere activiteit in het alpengebied een passende Makra.

Hanwag Travi Low SF Extra
Uitrusting - 19 jun 2023

De Hanwag Travi Low SF is een lage wandelschoen, ideaal voor tochten in het middelgebergte. De schoenen hebben een goede pasvorm en grip.

lowa lady
Uitrusting - 12 jun 2023

De LADY GTX is een van die schoenen. Het model is gemaakt op een leest die is aangepast aan de anatomie van de vrouwenvoet.

review Hanwag Coastridge Low Lady ES
Uitrusting - 8 jun 2023

Wat een verademing zijn deze Hanwag Coastridges dan! Ze zijn net zo sportief en licht als mijn vorige wandelschoenen, maar ook nog eens waterdicht.

hanwag Makra Pro GTX
Uitrusting - 5 jun 2023

De Makra Pro GTX is een technische schoen, geschikt voor zowel veeleisende bergtochten en gletserpassages, als voor makkelijkere hoog- of rotstouren.

grisport creek
Uitrusting - 28 apr 2023

Een wandelschoen met technische eigenschappen én een casual uiterlijk. De Creek is een nieuwe allround wandelschoen in de collectie van Grisport.

lowa ranger
Uitrusting - 25 apr 2023

Om het jubileum van LOWA te vieren, heeft de Ranger GTX een make-over gekregen. Een klassieke leren bergwandelschoen in een modern jasje

Pagina's

Abonneren op Schoenen