Vakantietips

kamperen adriatische kust italie

Hoe weet je zeker dat de plek die je kiest ook daadwerkelijk voor die geweldige vakantie in Italië zorgt?

mooiste dorpen Frankrijk

Frankrijk is een heerlijk land om naar de bergen op vakantie te gaan. Deze dorpen in de Franse bergen wil je niet missen.

Huttentocht Italië

Mooie en uitdagende huttentochten in het hart van de Dolomieten die zoals u weet op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

foto's maken in de bergen

In deze blog vertellen wij jou welke camera’s jij het beste kunt kopen, zodat ook jij tijdens het wandelen de mooiste foto’s kan maken!

koningssee

In het meest zuidoostelijke deel van Duitsland vind je prachtige natuurgebieden. Hier torenen de bergen hoog boven de authentieke dorpjes uit.

BERTSCHAT

Hoe los je koude vingers en tenen tijdens je bergwandeling op?

telefoon bergen

Je smartphone heeft vaak al een prima camera, maar dan moet je je smartphone wel veilig mee kunnen nemen.

betaalpas op vakantie

Op reis gaan vergt altijd wel een beetje voorbereiding. Specifiek aan de geldzaken moeten veel mensen wat meer aandacht durven besteden.

langlaufen Winterberg

Je komt niet alleen naar Winterberg om te skiën, maar ook is het uitstekend wandelen en langlaufen in de veelzijdige omgeving. Hier geniet je in alle rust.

Een bergwandeling is niet alleen goed voor lijf en geest, maar laat je ook nog eens genieten van de meest prachtige landschappen. Uiteraard komt hier wel de nodige voorbereiding bij kijken. Maar wat heb je nu eigenlijk allemaal precies nodig voor een wandeling in de bergen? We zetten het op een rij.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews