Vakantietips

Het hele jaar door genieten in Lleida, Catalonië

Weinig toeristische bestemmingen bieden zulke boeiende en gevarieerde landschappen als Lleida in Catalonië. In Lleida kun je het hele jaar door genieten.

Wandelen en fietsen in Ticino

Ticino staat bekend om de mooie en ontspannen wandel- en fietsroutes. In Ticino ligt 4000 kilometer gemarkeerde paden en trails, met variatie voor iedereen

Fotoboek maken

Om te voorkomen dat deze foto’s roemloos op jouw computer of harde schijf eindigen, kun je een fotoboek maken. Zo zijn jouw herinneringen altijd tastbaar!

©Lauren Sansen

Pelgrimstochten worden steeds populairder. Op de Spaanse pelgrimsroute Camino Ignaciano, oftewel de Camí Ignasià treed je in de voetsporen van Ignatius.

powerbank

Ga je graag wandelen en wil je voor de veiligheid toch altijd bereikbaar zijn? Dan is het prettig dat je je telefoon ook tussendoor op kunt laden.

Paardrijden door de bergen

Ga eens te paard door de bergen in plaats van te voet. Maar hoe zorg je nu dat je volop van die ervaring kan genieten? De volgende tips helpen je op weg.

lichtgewicht veldbedden

​Als je een tocht maakt door de natuur, staan de bedden natuurlijk niet op je te wachten. Je zult zelf voor je slaapplaats moeten zorgen.

Koeien in Valsugana

Op 8 en 9 juli wordt het Melkfestival georganiseerd op de hoogvlakte van Vezzena, gelegen in de bergen van Valsugana Lagorai, Trentino.

Rondreis nieuw zeeland

​In Nieuw-Zeeland kun je bijna alles zien en doen waar je droomt. Je hebt er prachtige natuur, maar ook veel mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantie.

Outdoorschool.be organiseert reeds 17 jaar weekendcursussen in de Ardennen rond de thema’s survival, trekking en bergwandelen.  De laatste jaren merken we bij onze klanten dat de wil om deel te nemen groeit, maar de gaatjes in de agenda vaak ontbreken.   Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een formule om kortere workshops dichter bij huis aan te bieden.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews