Vakantietips

spreidvoet bergwandelen

Spreidvoet en jicht zijn twee veelvoorkomende voetaandoeningen die het dagelijks leven aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Gelukkig is er een effectieve oploss

steunzolen bergschoenen

Platvoeten is een voetafwijking waarbij de voetboog deels of volledig is ingestort. Steunzolen zijn de meest voorkomende oplossing voor platvoeten.

mobiel bellen in de bergen

Ga je binnenkort op vakantie? Dan vraag je je misschien ook af hoe dat ook alweer werkt met je mobiele telefoon.

steunzolen bergschoenen

Het aanmeten van steunzolen is een belangrijke stap naar verbeterd comfort en welzijn. Deze op maat gemaakte inlegzolen bieden ondersteuning en verlichting

caravan vakantie

Wanneer je op pad gaat met je caravan is comfort belangrijk. En wat is een betere manier om je vakantie comfortabel te maken dan te een goed matras?

fotoboekje maken

Om die ene bijzondere bergwandeling of dat unieke berghotel voor altijd te herinneren, is het aan te raden om je vakantie in de bergen vast te leggen. Hoe?

steunzolen bergschoenen

Het gevoel van tintelingen in je voeten tijdens bergwandelingen kan je avontuur flink verstoren en zelfs verdere blessures veroorzaken.

de bergen in met een ebike

Met de nodige voorbereidingen is een fietstocht door de bergen geen enkel probleem.

kleding bergen

Ben je er klaar voor om de bergen in te gaan? Nou, neem nog even een momentje om je uitrusting te bekijken. Want je hebt toch meer keuze dan je denkt.

inpaktips

Wanneer je de bergen in gaat om vanuit één locatie meerdere dagwandelingen te maken, kan je misschien beter een weekendtas meenemen. We geven je handige in

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews