Vakantietips

camping gradameer

Aan het Gardameer vind je talloze fijne routes om te bewandelen. Zowel voor beginners als voor gevorderden.

Voor bergliefhebbers die uitkijken naar hun volgende avontuur biedt de luchthaven van Antwerpen een verrassend handige en aantrekkelijke uitvalsbasis.

dakkoffer

Wie ’s zomers over de Europese snelwegen rijdt, ziet heel wat auto’s met een dakdrager rondrijden. Niet gek, want met een dakdrager kun je meer meenemen.

meiden in de bergen

Meer vrouwelijkheid in de bergen door samen de bergen te ontdekken én in verbinding te komen met de natuur. Dat is de missie van Meiden in de Bergen.

vers eten rugzak

Als je leest over eten meenemen in je rugzak, kom je al snel uit bij houdbaar, droog eten. Instantmaaltijden, mueslirepen, misschien een blikje. Mis je ook al die verse groenten bij alleen al de gedachte daaraan? Wij ook. Gelukkig kan er meer dan je denkt. 

vpn vakantie

Je zit hoog in de bergen, omringd door een adembenemend uitzicht, maar soms kriebelt het toch even om op de hoogte te blijven van het laatse nieuws.

zell am see

Veel mensen hebben het idee dat je zo ver weg mogelijk moet gaan als je op vakantie gaat. Maar ook in de buurt is er veel te beleven!

agriturismo

Als je een reis door Noord-Italië wil maken om de schitterende Dolomieten te zien, hebben wij een gouden tip voor je: boek een agriturismo.

Bergwandelen is fantastisch, je bent in de natuur, wordt getrakteerd op adembenemende uitzichten en je ademt frisse lucht in. Maar bescherm je goed.

auto bergen

Met de eigen auto op wandelvakantie voor velen toch de meest favoriete optie. Maar hoe je dit aanpakt qua voorbereiding?

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews