Vakantietips

Europa heeft vele mooie plekken om als wandelaar eropuit te trekken. En hoe kan dat nu beter dan wanneer je een camperreis maakt. Lees meer.

bergvakantie afrik

Weinig mensen realiseren zich dat Afrika ook over heel wat indrukwekkende bergen beschikt.

roadtrip verenigde staten

Een roadtrip is een mooie manier om de VS te verkennen. Deze vijf bergketens kun je in één roadtrip ontdekken.

wandelen duitsland

Voor natuurliefhebbers die in Nederland wonen is buurland Duitsland, met een overvloed aan adembenemende wandelbestemmingen, een pareltje.

wandelgebieden vS

Wat zijn nou precies de bestemmingen waar je het beste terecht kunt voor een wandelvakantie? Hier vind je inspiratie voor een aantal wandelbestemmingen.

goede backpack

Als echte wandelaar weet je natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om een goede rugzak mee te nemen tijdens je toch.

huttentocht italie

Italië is een heerlijk wandelland voor een huttentocht. In het noorden op de grens van de Duits- en Italiaanstalige gebieden profiteer je het beste.

vakantie voorbereiden

Hieronder vind je 7 tips om je bergvakantie soepel en veilig te laten verlopen. Maak je klaar voor op een avontuurlijke ervaring in de bergen!

bergvakantie tanzania

Het staat buiten kijf dat een vakantie naar Tanzania onmiskenbaar een verademing is. En qua bergen hebben, past Tanzania prima op je bucketlist.

Nu het nieuwe jaar officieel is begonnen, ben je misschien alweer druk bezig met het maken van vakantieplannen. Je bent niet de enige.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews