Uitrusting

Vaude Valsorda 3in1

Bescherming tegen het weer kun je het hele jaar door gebruiken. De Valsorda 3in1 jas van Vaude zorgt ervoor dat je het hele jaar door naar buiten kan.

hanwag bluecliff es

De Hanwag Bluecliff is een stevige wandelschoen voor langere wandeltochten in het voor- en najaar.

bergans of norway skar

Het nieuwe Skar jack van Bergans of Norway is een op het oog simpel, maar degelijk en multifunctioneel regenjack.

grisport antar

Met welk doel jij ook de natuur in gaat, goede wandelschoenen mogen niet ontbreken. Ontdek welke eigenschappen bijdragen aan jouw ideale wandeling.

hanwag makra trek sf extra gtx

HANWAG breidt de Makra familie uit. In het najaar van 2023 komt er een nieuw ‘familielid’ bij: de Makra Trek SF Extra GTX.

deuter aircontact

Op zoek naar een comfortabele en veelzijdige rugzak voor je volgende wandelingen? De Aircontact Core-serie van deuter is veelzijdigheid ten top!

Goed nieuws, HANWAG breidt zijn Makra-familie uit. Met drie nieuwe modellen is er nu voor iedere activiteit in het alpengebied een passende Makra.

leki wandelstokken

LEKI trekkingstokken bieden vertrouwen en veiligheid, zowel tijdens al jouw dagelijkse wandelingen, trekavonturen en bergactiviteiten.

Hanwag Travi Low SF Extra

De Hanwag Travi Low SF is een lage wandelschoen, ideaal voor tochten in het middelgebergte. De schoenen hebben een goede pasvorm en grip.

review Hanwag Coastridge Low Lady ES

Wat een verademing zijn deze Hanwag Coastridges dan! Ze zijn net zo sportief en licht als mijn vorige wandelschoenen, maar ook nog eens waterdicht.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews