Uitrusting

vaude elope padded jacet

Milieubescherming wordt bij VAUDE vooral door het gebruik van gerecyclede materialen verder doorgezet. In de wintercollectie voor 2021/22 is de helft van de producten al gemaakt van biobased of gerecyclede materialen. Dit bespaart waardevolle hulpbronnen, energie en CO2-uitstoot, wat doelbewust ook bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

hanwat torsby GTX

De sportieve en stabiele Torsby GTX is een schoen voor iedereen die een lichte maar degelijke schoen. Geen schoen die je meeneemt naar de top van de berg, dit halfhoge model is gemaakt voor tochten in het middelgebergte. Daar kun je, dankzij de GORE-TEX voering en suède en nubucleer, comfortabel op pad.

review  deuter Futura 23

Ik ben op pad gegaan met de deuter Futura 23. Volgens de productbeschrijving een lichtgewicht, technische rugzak, die perfect is voor sportieve dagtochten.

hanag bangri lady

De Bangri Lady is een stijlvolle en comfortabele wandelschoen van Hanwag, gemaakt van yakleer.

haglofs lim mid jacket

Het L.I.M. Mid jacket is de ideale tussenlaag. Het vest weegt nauwelijks iets en is gestroomlijnd en minimalistisch ontworpen, zodat het zonder problemen onder andere bovenkleding gedragen kan worden. Het enige dat je ervan merkt, is dat je het niet koud krijgt, zonder dat je ontzettend gaat zweten. Ook als je je behoorlijk inspant.

lowa innox pro gtx

De nieuwe Innox Pro GTX Lo (Ws) van LOWA zijn veelzijdig genoeg dat je altijd grenzen kan verleggen!

vaude wizard rugzak

Wie graag een rugzak wil die én flexibel én functioneel is, moet de Wizard van Vaude hebben. Een veelzijdige rugzakk met goed geventileerd rugpand.

hanwag banks narrow

de Hanwag Banks is de ideale schoen voor middelzware tochten met lichte bepakking, speciaal voor mensen met smalle voeten.

buff coolnet

BUFF, bekend van de multifunctionele sjaals, zet stappen om BUFFS verantwoord te produceren. De BUFF Coolnet UV+ bestaat voor 95% uit gerecled plastic.

LifeStraw Go

De LifeStraw Go waterfles is een fijne reisgenoot. Door het filter in de fles, kun je overal aan schoon drinkwater komen.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews