Uitrusting

vaude neyland Padded Jacket

Dat je van oude spullen veel mooie én goede dingen kan maken, bewijst Vaude met het Neyland Padded Jacket. Het gaat om een stevig gevoerd en modieus jack.

grisport creek

Een wandelschoen met technische eigenschappen én een casual uiterlijk. De Creek is een nieuwe allround wandelschoen in de collectie van Grisport.

hanwag coastrock

Ook -of moeten we zeggen: juist- tijdens een stedentrip wil je met goede schoenen op pad. De Coastrock Low ES van Hanwag is precies voor die trips een uits

Lifesaver waterfilter

De Wayfarer is voor wie écht lichtgewicht wil reizen. Dit is alleen een waterzuiveraar, waarmee je je eigen bidon of veldfles kunt bijvullen.

drinkfles laken

De aluminium drinkflessen van Laken zijn licht van gewicht, stevig en makkelijk schoon te maken. En nu komen ze ook met mooie prints!

review deuter aircontact 35+10 sl

Onze reporter Karin testte de Aircontact core 35+10 SL van deuter uit tijdens een driedaagse huttentocht in de Pyreneeën. Een comfortabele en mooie rugzak!

hanwag bluestrait ES

Multifunctioneel, grondstofbesparend en slipvast – de Bluestrait Mid ES van HANWAG is een wandelschoen voor buitenactiviteiten tijdens de koudere maanden.

columbia OMNI-HEAT™ INFINITY

Outdoorkledingmerk Columbia heeft een gouden oplossing voor koude dagen. Letterlijk, want in de nieuwste kleding zit goud, waardoor jij lekker warm blijft.

deuter speed lite 17 review

Volgens deuter is de Speel Lite 17 rugzak voor Wandelaars die het snel en licht willen houden. We testten het uit.

review grisport tampa mid

In de warmste dagen van afgelopen zomer testte ik de Tampa Mid wandelschoen uit de Premium collectie van Grisport. Een beste, lekker zittende wandelschoen.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews