Uitrusting

Haglofs Shakedry

Heb jij altijd gedoe met een natte jas die niet snel droogt? Met de Shakedry jacks van Haglöfs schud je je droog als een wild dier.

Shimoda Explore

Een goede rugzak vinden, is niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet voor fotografen. Shimoda ontwikkelden een backpack voor veeleisende fotografen.

haglofs essense mimic

Het Essens Mimic Jack voor dames en heren is een gevoerde en ultralichte jas die goed beschermt tegen wind en kou.

Rab valiance jacket

Het Valiance Jacket van RAB is het ultieme waterdichte donsjack. Hoe wild het weer ook wordt, met dit jack moet je de elementen kunnen trotseren.

maier sports wandelbroeken

De wandelbroeken Naturo en Naturo Slim voor heren en de Lana Slim van Maier Sports kwamen al met succes door meerdere tests heen.

haglofs rugged mountain pants

De Rugged Mountain Pant van Haglöfs is misschien wel de stevigste wandelbroek van dit moment. Een wandelbroek voor mensen die graag de ruige natuur in gaan

Marmot Highland pant

De Highland pant van Marmot is een softshellbroek voor tochten in kouder weer. Stevig, maar flexibel voor ambitieuze klimtochten en wandeltochten.

Fjällräven Vidda Pro Ventilated

​Fjällräven’s nieuwe Vidda Pro Ventilated broek heeft alle pluspunten van de Vidda-modellen met als toevoeging een optimale ventilatie.

Rab Microlight Alpine Jacket

Het Microlight Alpine Jacket van Rab is het lichtgewicht donsjack voor mannen en vrouwen, dat altijd en overal mee naartoe kan.

Hanwag Anros

De Anros ES is een multifunctionele en stijlvolle schoen voor winters gebruik in de stad en op wandelpaden.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews