Uitrusting

review deuter aircontact 35+10 sl

Onze reporter Karin testte de Aircontact core 35+10 SL van deuter uit tijdens een driedaagse huttentocht in de Pyreneeën. Een comfortabele en mooie rugzak!

hanwag bluestrait ES

Multifunctioneel, grondstofbesparend en slipvast – de Bluestrait Mid ES van HANWAG is een wandelschoen voor buitenactiviteiten tijdens de koudere maanden.

columbia OMNI-HEAT™ INFINITY

Outdoorkledingmerk Columbia heeft een gouden oplossing voor koude dagen. Letterlijk, want in de nieuwste kleding zit goud, waardoor jij lekker warm blijft.

deuter speed lite 17 review

Volgens deuter is de Speel Lite 17 rugzak voor Wandelaars die het snel en licht willen houden. We testten het uit.

review grisport tampa mid

In de warmste dagen van afgelopen zomer testte ik de Tampa Mid wandelschoen uit de Premium collectie van Grisport. Een beste, lekker zittende wandelschoen.

grisport

Wandelen is gezond, ontspannen en voor iedereen. Omdat we steeds vaker wandelen is het leuk om te zoeken naar afwisseling. Daarom 7 tips met inspiratie!

Vaude Selun 800

De Vaude Selun 800 is een mummieslaapzak, geschikt voor wandeltochten, alpinisme, en trektochten. Bovenal is de slaapzak lekker warm.

grisport boston mid

De Boston Mid is de kleurrijkste schoen uit de nieuwe collectie van Grisport. Het Spo-Tex membraan zorgt ervoor dat de schoen waterdicht en toch ademend is

Regatta Hillpack Jack

In de herfst en lente kan het de ene dag warm zijn en de volgende dag een flink stuk kouder. Het Regatta Hillpack Jack is ideaal voor zulke momenten.

catphones q10

De Cat Q10 is een mobiele hotspot waarmee een snelle, betrouwbare toegang tot het internet gegarandeerd is, juist op de momenten dat je het echt nodig hebt

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews