Duitsland

Zugspitze in Duitsland

Duitsland

treinstakingen Duitsland
Nieuws - 20 nov 2023

Slecht nieuws voor wie binnenkort met de trein richting de wintersport wil. Zowel in Duitsland als Franrkijk dreigen problemen op het spoor.

Gattelr wandelroute zugspitze
Nieuws - 6 mrt 2023

Op de bergwereld rondom de Zugspitze raak je niet snel uitgekeken. Tijdens de Gatterl-tour heb je een van de mooiste uitzichten op die bergwereld.

Duitsland Fiets en Wandelbeurs 2023
Nieuws - 29 nov 2022

Eindelijk kan het weer normaal doorgaan: de Fiets en Wandelbeurs 2023. Dit jaar staat het veelzijdige en pittoreske Duitsland volop in de schijnwerpers.

bergbus munchen
Nieuws - 2 mei 2022

In de zomer van 2021 werd er een busverbinding tussen München en de Alpen getest. De 'Bergbus' van München was een succes, want in 2022 rijdt de bus weer.

2-G regel Oostenrijk
Nieuws - 8 nov 2021

In Oostenrijk en delen van Duitsland geldt nu de 2-G regel, waarmee de landen hopen het coronavirus tijdens de wintersport in te dammen.

lederhosen dirndl
Reportage - 28 sep 2021

De Lederhosen Dirndls zijn bekende klederdracht uit de Alpen. Maar waar komt die kleding eigenlijk vandaan?

Ook in Oostenrijk en Duitsland problemen door hoogwater
Nieuws - 19 jul 2021

Na dagen vol ellende door de watersnood in onze landen, is het ook mis in het zuiden en oosten van Duitsland en in delen van Oostenrijk.

kamperen in Duitsland
Vakantietip - 1 jul 2021

Kamperen is hartstikke populair. En Duitsland is een prachtig land om in te kamperen. Met deze tips is je kampeervakantie in Duitsland een succes!

oostenrijk duitsland italie geel
Nieuws - 8 jun 2021

Goed nieuws! Volgens gelekte bronnen wordt het ook voor Nederlanders mogelijk om naar Duitsland, Oostenrijk en delen van Italië te reizen. Vanaf deze week

koningssee
Vakantietip - 8 apr 2021

In het meest zuidoostelijke deel van Duitsland vind je prachtige natuurgebieden. Hier torenen de bergen hoog boven de authentieke dorpjes uit.

bergmeren duitsland
Vakantietip - 8 mrt 2021

Bergmeren zijn natuurlijk de plek om op een warme zomerdag even af te koelen, maar er kan veel meer! Dit zijn de mooiste bergmeren van Duitsland.

Oud en nieuw in de Alpen: hoe zit dat daar?
Reportage - 24 dec 2020

Hoe gaat de viering van de jaarwisseling er in de Alpen aan toe? In dit stuk vertellen we je meer over wat nieuwjaarstradities in de bergen.

Pagina's

Abonneren op Duitsland