Duitsland

Zugspitze in Duitsland

Duitsland

koningssee
Vakantietip - 8 apr 2021

In het meest zuidoostelijke deel van Duitsland vind je prachtige natuurgebieden. Hier torenen de bergen hoog boven de authentieke dorpjes uit.

bergmeren duitsland
Vakantietip - 8 mrt 2021

Bergmeren zijn natuurlijk de plek om op een warme zomerdag even af te koelen, maar er kan veel meer! Dit zijn de mooiste bergmeren van Duitsland.

bergbus munchen
Nieuws - 25 feb 2021

Vanaf pinksteren 2021 start er een pilot met een aantrekkelijke busverbinding tussen München en Chiemgau, Ammergauer Alpen en Allgäu.

Oud en nieuw in de Alpen: hoe zit dat daar?
Reportage - 24 dec 2020

Dit jaar is oud-en-nieuw een beetje anders dan anders. Misschien geeft dat de ruimte om het eens helemaal anders aan te pakken!

Kunnen we gaan wintersporten?
Nieuws - 30 nov 2020

Ruzie in wintersportland. Mogen de pistes openblijven of niet? Verschillende Europese landen denken heel anders over die vraag.

7 beroemde bergen in de Alpen
Reportage - 9 nov 2020

Een bijzondere vorm, een mysterieuze legende, bijzondere geschiedenis of simpelweg omdat ze hoog zijn. Dit zijn de meest bijzondere bergen van de Alpen.

De Wendelsteinkirche: de hoogstgelegen kerk van Duitsland
Reportage - 28 okt 2020

De hoogste kerk in Duitsland heeft een rijke geschiedenis, is hij gemakkelijk te bereiken en ziet er ook nog eens prachtig uit.

De legende van het Watzmanngebergte
Reportage - 21 sep 2020

Bewandel het Watzmanngebergte met rijke historie en legendes, prachtige uitzichten en de leukste wandelroutes.

mooiste wandelroutes duitsland
Nieuws - 3 sep 2020

Duitse wandelaars kozen de mooiste wandelroutes van Duitsland. Wij kozen de meest bergachtige wandelroutes uit de lijst én natuurlijk de winnaars.

Malerweg Saksen
Reportage - 15 jul 2020

Al sinds de 18e eeuw trekt het Elbsandsteingebergte ten zuidoosten van Dresden kunstschilders aan. In hun voetsporen is de wandelroute Malerweg uitgezet.

Skispringen op nieuwjaarsdag
Reportage - 24 dec 2019

Velen zijn vandaag ongetwijfeld nog moe, anderen zijn er vandaag juist vroeg bij, om niets te missen van het skispringen bij Garmisch-Partenkirchen.

Wandelen over het Lieserpfad
Blog - 9 dec 2019

De brochure van het Lieserpfad maakt ons nieuwsgierig. “Het Lieserpfad is de mooiste wandelroute van de Eifel. We nemen in 4 etappes de proef op de som.

Pagina's

Abonneren op Duitsland