Wandelroutes

Wandelroute Madonna di Campiglio, Pinzolo, Val Rendena

Deze wandelroute door Val Rendena in Trentino biedt prachtige uitzichten op de Presanella, de gletsjers van Carè Alto – Adamello en op de Brenta Dolomieten

Erlebnisinsel Harzer-Hexen-Stieg bei Osterode -  ©HTV, A. Kaßner

De beste manier om de veelzijdigheid van de Harz te leren kennen is door de Harzer-Hexen-Stieg te volgen. De stieg hoort bij de Top Trails of Germany.

Wandelroute door de Karwendel

Een 12,2 km lange wandeling door een van de mooiste top 100-biotopen van Beieren.

Wilderness Coast

Ontdek de wilde kant van Noord-Devon tijdens een wandeltocht over het South West Coast Path met hoge kliffen, lege heide, diepe kloven en stranden

Wandelroute Berchtesgaden

​Een korte gemakkelijke wandeling naar het uitzichtpunt Malerwinkel aan de Köningssee in het Berchtesgadener land.

Fotograaf: Adrian Olsen

U komt loodrechte kliffen, standen vol fossielen, uitstekende eetgelegenheden en kustdorpen tegen tijdens uw wandeling door de tijd in dit gebied vol actie.

Tour de la Vallée du Trient

De beste tijd voor de Tour de la Vallée du Trient zijn de maanden juli, augustus en september.

Vierdaagse wandeling door Val Poschiavo

Val Poschiavo ligt in het uiterste zuidoosten van Zwitserland, tussen de Berninapas (Graubünden) en de Italiaanse stad Tirano in het Valtellina (prov. Sondrio). Met Valle Mesolcina en Val Bregaglia is het een van de drie valleien van het kanton Graubünden waar Italiaans gesproken wordt.

Wandelroute Mont Rebei

De Congost de Mont-rebei route is erg bijzonder. De route wordt gevormd door een smal pad in de rots zelf. Een paar meter lager ligt het oude pad nog.

Deze route voert wandelaars via de traditionele paden tussen de dorpjes Barruera, Erill la Vall, Boí, Taüll en Durro. Het is mogelijk de route in elk van deze dorpen te starten.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws