Wandelroutes

Wilderness Coast

Ontdek de wilde kant van Noord-Devon tijdens een wandeltocht over het South West Coast Path met hoge kliffen, lege heide, diepe kloven en stranden

Wandelroute Berchtesgaden

​Een korte gemakkelijke wandeling naar het uitzichtpunt Malerwinkel aan de Köningssee in het Berchtesgadener land.

Fotograaf: Adrian Olsen

U komt loodrechte kliffen, standen vol fossielen, uitstekende eetgelegenheden en kustdorpen tegen tijdens uw wandeling door de tijd in dit gebied vol actie.

Tour de la Vallée du Trient

De beste tijd voor de Tour de la Vallée du Trient zijn de maanden juli, augustus en september.

Vierdaagse wandeling door Val Poschiavo

Val Poschiavo ligt in het uiterste zuidoosten van Zwitserland, tussen de Berninapas (Graubünden) en de Italiaanse stad Tirano in het Valtellina (prov. Sondrio). Met Valle Mesolcina en Val Bregaglia is het een van de drie valleien van het kanton Graubünden waar Italiaans gesproken wordt.

Wandelroute Mont Rebei

De Congost de Mont-rebei route is erg bijzonder. De route wordt gevormd door een smal pad in de rots zelf. Een paar meter lager ligt het oude pad nog.

Deze route voert wandelaars via de traditionele paden tussen de dorpjes Barruera, Erill la Vall, Boí, Taüll en Durro. Het is mogelijk de route in elk van deze dorpen te starten.

De bergen van L’Alt Urgell hebben wel wat weg van de Montserrat bergen. Deze spectaculaire rotsformaties overheersen dit onbekende deel van de Pre-Pyreneeën welke zich dicht bij de gemeente Peramola bevinden.

Serra de Monestirs

Serra de Monestirs is een route die hikers de kans geeft om kennis te maken met de natuur, geschiedenis, cultuur èn de keuken van Ripoll op een directe en active manier. De route start en finisht in Ripoll, en gaat langs de randen van de berg Cavallera, met als hoogste top de Taga (2040 meter). Wie wil kan de kloosters van Santa Maria de Ripoll en Sant Joan de les Abadesses bezoeken.

De Via Calde is een bewegwijzerde route die wandelaars een perfecte combinatie biedt tussen bergwandelen en het bezoeken van de beste thermale wateren in de Pyreneeën: Boí, Tredòs, Arties, Les en Vielha. Bagagetransport is mogelijk voor elke etappe. 

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws