Wintersport

Welke uitrusting moet er mee tijdens je wintersportvakantie? Hier vind je informatie over spullen die je meeneemt tijdens je wintersportvakantie. Je vind hier informatie over sneeuwschoenen, warme winterkleding, skibrillen en nog veel meer handige wintersportartikelen. Met uitgebreide productinformatie en reviews van wintersportartikelen door redacteuren van Bergen Magazine.

Leki Airfoil 3D
Uitrusting - 15 nov 2020

Leki komt voor het winterseizoen met iets nieuws. De nieuwe Airfoil 3D skistok is snel, precies en perfect voor korte, sportieve bochten.

Odlo fast and light
Uitrusting - 14 feb 2019

Tijdens de koude wintermaanden is het drielagensysteem van je buitensportkleding éxtra belangrijk. Maar je wilt ook niet in zware, logge kleding rondlopen. Odlo introduceert daarom de Fast & Light-lijn: lichtgewicht kleding opgedeeld in basislagen, warme middenlagen en waterdichte en ademende jacks met capuchon.

ODLO Natural + Kinship baselayer review
Uitrusting - 6 dec 2018

​Het is weer de tijd van het jaar dat we ons buiten warm moeten gaan aankleden, hoe actief je ook bent.

julbo aerospace goggle
Uitrusting - 30 mrt 2017

Bij Julbo hebben ze een nieuwe technologie gelanceerd voor deze winter die weleens het ei van Columbus zou kunnen zijn. De alom geprezen Aerospace goggle is uitgerust met het SuperFlow System, dat ervoor moet zorgen dat het beslaan van je skibril nu toch écht verleden tijd is. Vooral tourskiers zijn grote fan van de bril.

Adidas Sport Eyewear Mountain Attack Wildcharge A425 006052 Bergen Magazine
Uitrusting - 12 jan 2016

Het zonnige decemberweer was misschien niet ideaal voor de wintersport, maar leende zich uitstekend voor het testen van een interessant onderdeel van de wintersportoutfit: de zonnebril. Een goede bril tegen de zon is minstens zo belangrijk als een skibril tegen de sneeuw. We testten de Adidas Wildcharge zonnebril in het zonovergoten Zillertal.

Uitrusting - 28 okt 2015

De Ultralight Removable Airbag stelt nieuwe normen op het gebied van gewicht en prestaties! Compleet met airbagsysteem en koolstofpatroon weegt de dunne toerski- en freeriderugzak maar ongeveer 1720 gram. Het buitenmateriaal is vederlicht maar tegelijk heel duurzaam en de technische uitvoering laat niets te wensen over, ook wanneer elke gram telt. 

Uitrusting - 9 okt 2014

Deze superlichte bodywarmer uit hoogwaardig PERTEX QUANTUM®-materiaal is waterafstotend en winddicht.De donsvulling bestaat uit 92% donsen 8% pluimen. De damesuitvoering beschikt over een capuchon, het herenmodel overtuigt door de sportieve opstaande kraag. Elastische banden aan de capuchon (bij de dames), zoom en manchetten beschermen tegen de wind.

Uitrusting - 5 dec 2012

De Nordic Heater is een extra warme muts, wind- en waterdicht. De muts is bestand tegen een poolklimaat en een snijdende wind. Ze is voorzien van synthetisch bont op klep, oorflappen en randen. De buitenlaag is van zacht, geruisloos polyester.

Uitrusting - 24 aug 2012

100% gerecycleerd… en recycleerbaar

Uitrusting - 15 feb 2012

Voor de base layer direct op de huid gebruikt Ibex de fijnste en zachtste Merinowol, 17.5 en 18.5 micron. Het is de beste eerste laag denkbaar. Geurvrij, vochtafdrijvend en met een perfecte temperatuurregeling. Zacht, comfortabel en mooi.

Driekwart lange onderbroek: Zepher 3/4 Janes| 230g/m2 | first layer

Uitrusting - 15 feb 2012

Voor de base layer direct op de huid gebruikt Ibex de fijnste en zachtste Merinowol, 17.5 en 18.5 micron. Het is de beste eerste laag denkbaar. Geurvrij, vochtafdrijvend en met een perfecte temperatuurregeling. Zacht, comfortabel en mooi.

Shirt met lange mouwen: Woolies Crew | 150g/m2 | first layer

Pagina's

Abonneren op Wintersport