Skiën/ snowboarden

wintersport murau steiermark oostenrijk
Reportage - 23 jan 2024

Beleef de winter op zijn best in de regio Murau, gelegen aan de zuidkant van de Tauern. Deze regio zal je verrassen, wat voor wintervakantie je ook zoekt.

skien schladming am dachstein
Reportage - 10 dec 2023

Je weet dat de winter in Schladming-Dachstein is aangebroken als de bergtoppen wit kleuren, de alpenweiden veranderen in ongerepte sneeuwlandschappen.

Wandelen op de skipiste
Reportage - 27 nov 2023

Mag je op de skipiste alleen maar skiën en snowboarden, of mag je ook met je slee van de piste af zoeven? En kun je er een wandeling maken?

figln innsbruck
Nieuws - 13 feb 2023

Als in het voorjaar de sneeuw begint te smelten, verzamelen wintersporters zich bij de liften naar de Nordkette in Innsbruck om te Figln, maar wat is dat?

lente wintersport
Nieuws - 13 feb 2023

Bij de term ‘wintersport’ denk je niet meteen aan de lente. Toch is de vroege lente juist een leuke tijd om op wintersportvakantie te gaan.

Slee rijden wintersport
Reportage - 26 jan 2023

Je wintersportvakantie niet compleet als je niet een keer een serieuze rodelbaan hebt afgelegd. Wij vertellen je waarom.

voorbereiding toerskiën
Reportage - 26 jan 2023

Toerskiën is een prachtige wintersport, maar een tocht moet je wel goed voorbereiden. Deze 4 zaken moet je controleren voordat je op pad gaat!

wintersport zonder sneeuw
Nieuws - 11 jan 2023

Zo heb je te maken met een flinke sneeuwdump, zo smelt alles: sneeuw voor de zon. Hoe kun je dan toch nog genieten van je wintersportreis?

weinig sneeuw alpen
Nieuws - 9 jan 2023

De kerstvakantie 2022-2023 was er een met weinig sneeuw in de bergen. Erg weinig sneeuw. Maar hoe uniek zijn de huidige omstandigheden eigenlijk?

maatregelen energiecrisis wintersport
Nieuws - 28 nov 2022

De energiecrisis is een blok aan het been voor veel wintersportgebieden. Om minder energie te gebruiken, nemen een aantal Franse skigebieden maatregelen.

Lechtaler Skitouren Tage
Nieuws - 10 nov 2022

Fanatieke én beginnende toerskiërs opgelet: komend winterseizoen kun je genieten van de mooiste toerskitochten tijdens de Lechtaler Skitouren Tage.

sellaronda
Nieuws - 18 okt 2022

De Sellaronda is een bekende tocht door de Dolomieten. De tocht is bekend als skitocht, maar is ook voor wandelaars en mountainbikers een leuke uitdaging!

Pagina's

Abonneren op Skiën/ snowboarden