Jassen

Zoek je naar een goede jas voor je bergvakantie? Hier vind je informatie over goede jassen om te dragen in de bergen. We hebben productinformatie over verschillende jassen en reviews van de redactie van Bergen Magazine.

Uitrusting - 15 dec 2023

Met de Liselotte-jas van Maier Sports kan je in zo’n beetje elk type winterweer de deur uit.

Haglöfs Roc Mid Flash Hood
Uitrusting - 15 dec 2023

Een lekkere warme tussenlaag, zo laat de Haglöfs Roc Mid Flash Hood zich het beste omschrijven.

Vaude Valsorda 3in1
Uitrusting - 22 sep 2023

Bescherming tegen het weer kun je het hele jaar door gebruiken. De Valsorda 3in1 jas van Vaude zorgt ervoor dat je het hele jaar door naar buiten kan.

bergans of norway skar
Uitrusting - 21 sep 2023

Het nieuwe Skar jack van Bergans of Norway is een op het oog simpel, maar degelijk en multifunctioneel regenjack.

vaude neyland Padded Jacket
Uitrusting - 23 mei 2023

Dat je van oude spullen veel mooie én goede dingen kan maken, bewijst Vaude met het Neyland Padded Jacket. Het gaat om een stevig gevoerd en modieus jack.

columbia OMNI-HEAT™ INFINITY
Uitrusting - 10 nov 2022

Outdoorkledingmerk Columbia heeft een gouden oplossing voor koude dagen. Letterlijk, want in de nieuwste kleding zit goud, waardoor jij lekker warm blijft.

Regatta Hillpack Jack
Uitrusting - 12 sep 2022

In de herfst en lente kan het de ene dag warm zijn en de volgende dag een flink stuk kouder. Het Regatta Hillpack Jack is ideaal voor zulke momenten.

dare2b skijack
Uitrusting - 28 feb 2022

Dare 2b presenteert met trots hun nieuwste aanwinst: de Ski Jacket Outlier, Consciously Made. Dat wil zeggen dat het op een verantwoorde manier is ontworpen om de ecologische en sociale impact op het milieu te verminderen. Bovendien geeft de jas veel bewegingsvrijheid en is hij geschikt voor alle weersomstandigheden.

fjallraven expedition x latt jacket review
Uitrusting - 25 nov 2021

In de nostalgische Expedition 1974 serie biedt Fjällräven ook een licht donsvest aan dat warm én compact op te bergen is. We testten 'm in Zweden!

Maier Sports Skanden softshell
Uitrusting - 26 sep 2021

Soms heb je van die dagen dat het weer niet echt mooi is, maar ook niet slecht. Geen bakken met regen, geen stralende zonneschijn, niet warm, niet koud. De Skanden van Maier Sports is een softshell voor zulke dagen. De jas is licht, ademend, en houdt wind en miezerregen buiten, zonder dat je het snel te warm krijgt. Bij het maken van het jack is bovendien aan de natuur gedacht.

Fjällräven Expedition X-Lätt Jacket
Uitrusting - 26 sep 2021

Als je op koude dagen in de bergen actief bent heb je iets meer warmte nodig dan een gewoon shelljack kan bieden. Dan komt de Expedition X-Lätt Jacket van Fjällräven van pas. Dit jack vormt een superlichte isolatielaag die je bovenlichaam warm houdt op frisse dagen. Hij is gemaakt van 100 procent gerecycled polyamide en behoorlijk licht.

vaude elope padded jacet
Uitrusting - 20 sep 2021

Milieubescherming wordt bij VAUDE vooral door het gebruik van gerecyclede materialen verder doorgezet. In de wintercollectie voor 2021/22 is de helft van de producten al gemaakt van biobased of gerecyclede materialen. Dit bespaart waardevolle hulpbronnen, energie en CO2-uitstoot, wat doelbewust ook bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Pagina's

Abonneren op Jassen