Accommodaties

De Rifugio Maison Vieille ligt op 1956 meter hoogte in de Valle d'Aosta in Courmayeur

Contactgegevens:

0039 0337 230 979

L`Ancienne École in de Morvan

Middenin het natuurpark de Morvan ligt L` Ancienne Ecole op 680 meter hoogte. Onze oude school met daarin een ruim vakantiehuis ligt helemaal vrij en heeft een geweldig uitzicht over het heuvellandschap.

chalet Fleur de Lys

Het prachtige chalet Fleur de Lys is geheel in stijl van de streek, het is gebouwd in 2001 en gelegen op de berg mont Chauffé in Richebourg, een kleine plaats 2,5 km van het rustieke dorp Abondance met een abdij die stamt uit de 14e eeuw.

www.loustal.eu

Chambres d'hôtes l'Oustal  ligt in het heuvellandschap van de Ariège,  een van de zuidelijkste departementen van Frankrijk. Het landschap aan de voet van de Pyreneeën wordt vaak vergeleken met Toscane, maar met een extra: een magnifiek zicht op de Pyreneeën.

Camping Les Eygas & Luxe Chalets - Zuid-Franse Alpen

Camping Les Eygas, in de prachtige Zuid-Franse Alpen, wordt gerund door een enthousiast Nederlands echtpaar. Kamperen en Outdoor Activiteiten (NL-begeleiding) zijn in een verassende formule samengebracht. Deelname aan de activiteiten is geheel vrijblijvend.

Le Petit Refuge

Le Petit Refuge is een chambres en table d'hôtes, dat wil zeggen een bed & breakfast waar u niet alleen kunt overnachten en ontbijten, maar waar 's avonds ook een warme maaltijd kan worden genomen.

Wandelen in de Auvergne

Camping La Chauderie is gelegen in het plaatsje La Tour d'Auvergne, op 860 km rijden vanaf Breda, midden in Frankrijk. De camping biedt 75 zeer ruime kampeerplaatsen en 5 mini-chalets. Er is een petit restaurant, gezellig terras en voor de kinderen een mini-golf, beek en een waterval.

Vakantiehuis Pyreneeën

Gîtes de Charme & Caractère Pyrénées Passions verwent je met bergbeleving, persoonlijke aandacht, authenciteit en Bourgondische passie in de Pyreneeën.

La Grange du Haut

La Grange du Haut is een bijzondere gîte. Het is een verbouwde oude hooischuur, volledig gerestaureerd en ingericht met natuurlijke materialen. Ook het eten is biologisch en streekgebonden. De omgeving van la vallée de la Barousse en het uitzicht op de bergen maakt een verblijf extra bijzonder.

Midden in de Rhône-Alpes in het departement Isere ligt La Grange du Haut, een karakteristiek pension en bed & breakfast  op een heuvel met schitterend uitzicht op de Vercors.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews