Bergwijzer Ambassadeurschap

Wil jij - samen met ons – nóg meer mensen enthousiast maken voor bergwandelen en alles wat daarbij hoort? Word dan ambassadeur van Bergen Magazine!

De 16.000  lezers van Bergen Magazine en de 80.000 unieke bezoekers van Bergwijzer.nl willen alles weten over wandelen in de bergen en alles wat daarbij hoort. De nieuwste tentenshow, outdoorwinkels die uitverkoop houden, leuke lezingen, nieuwe bergwandelreizen – onze lezers en bezoekers willen er alles over weten.  Wij kunnen alleen in die behoefte voorzien met hulp van jullie, outdoorwinkels en reisorganisaties. Daarom hebben wij een ambassadeurschap in het leven geroepen. 

Als ambassadeur van Bergen Magazine krijg je:

  • Een abonnement op Bergen magazine ter waarde van € 31,45 voor slechts €22,50
  • Een eigen pagina op Bergwijzer.nl, hét online platform van Bergen Magazine met maar liefst 65.000 unieke bezoekers per maand. Op deze pagina kun je uitgebreide informatie over je winkel plaatsen, enkele foto’s én natuurlijk een link naar je eigen website.

  • De mogelijkheid om nieuws te melden op de eigen pagina én op de homepage van Bergen Magazine, ten minste drie keer per jaar (meer in overleg) Denk hierbij aan leuke workshops, lezingen, speciale ledenacties etc.

  • Een keer per jaar een vermelding in de nieuwsbrief van Bergwijzer.nl (9.500 ontvangers)

  • De mogelijkheid om vacatures bij ons online te plaatsen

  • En de mogelijkheid om speciale evenementen via onze sociale media te delen

  • Jaarlijks de Bergen Magazine merkenspecial om gratis uit te delen aan klanten

Het enige dat wij vragen is dat je 5 keer per jaar het komende nummer (of huidige nummer) van Bergen Magazine promoot in je nieuwsbrief en klanten een flyer van Bergen Magazine mee kunnen nemen in je winkel/bij hun bestelling krijgen.

Heb je geen nieuwsbrief? Geen probleem, dan kijken we naar andere mogelijkheden.

Ben je al abonnee? Dan krijg je een extra abonnement dat je bijvoorbeeld in je winkel neer kunt leggen als inkijkexemplaar.

Help jij ons nog meer mensen te enthousiasmeren voor bergsport én wil jij graag meer bereik creëren voor je outdoorwinkel of reisorganisatie? Meld je dan vandaag nog aan!

Bestelling
Mijn gegevens
Betaalwijze

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.