Bergwijzer Ambassadeurschap

Wil jij ambassadeur worden van Bergen Magazine?

Bergen Magazine biedt namelijk de mogelijkheid om ambassadeur te worden. Hier zitten veel voordelen aan!  Voor beide partijen een win-win situatie. 

Een ambassadeur van Bergen Magazine krijgt:

  • Een abonnement op Bergen magazine ter waarde van €29,95 voor slechts €19,95
  • Een eigen pagina op Bergwijzer.nl, hét online platform van Bergen Magazine met maar liefst 60.000 unieke bezoekers per maand. Op deze pagina kun je uitgebreide informatie over je winkel plaatsen, enkele foto’s én natuurlijk een link naar je eigen website.
  • De mogelijkheid om nieuws te melden op de eigen pagina én de homepage van Bergen Magazine, ten minste drie keer per jaar (meer in overleg)
  • Een keer per jaar een vermelding in de nieuwsbrief van Bergwijzer.nl (9.500 ontvangers)
  • De mogelijkheid om vacatures bij ons online te plaatsen
  • En de mogelijkheid om speciale evenementen via onze sociale media te delen
  • Jaarlijks de merkenspecial om gratis uit te delen aan klanten

Totale mediawaarde :           €2.954,50

Dit alles voor slechts de prijs van het abonnement van €19,95

Het enige dat wij vragen is dat je 5 keer per jaar het komende nummer (of huidige nummer) van Bergen Magazine promoot in je nieuwsbrief en klanten een flyer van Bergen Magazine mee kunnen nemen in je winkel/bij hun bestelling krijgen.

Heb je geen nieuwsbrief? Geen probleem, dan kijken we naar andere mogelijkheden.

Heb je een outdoorwinkel en ben je al abonnee? Dan kun je uiteraard je persoonlijke abonnement omzetten in een ambassadeursabonnement. 

Bestelling
Mijn gegevens
Betaalwijze

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.