Holiday Hikes

Essreithweg 11 Top 62, 5710 Kaprun

Wie zijn jullie eigenlijk?

Holiday Hikes is een jong outdoor tour- en reisorganisatie, ontstaan uit de liefde voor de bergen. Eigenaresse Gabriëla Andrei heeft sinds jongs af aan een voorliefde voor het buitenleven gehad. Met een deel van haar roots in de Roemeense Karpaten, waren activiteiten als bergwandelen en skiën al vroeg onderdeel van het programma. Na haar studie en carriere, heeft zij ervoor gekozen om van haar passie haar werk te maken. Holiday Hikes was geboren en stapje voor stapje ontwikkelt het bedrijf zich tot een unieke aanbieder van outdoor activiteiten.

Wat doen jullie nou precies?

Bij Holiday Hikes kunnen mensen hun Bergdroom waar maken. Of dit nu een avontuurlijk dagwandeling is, een uitdagende huttentocht, of een combi-vakantie waarbij inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Met of zonder gids, alleen, met een familie of een heel bedrijf, of een op-maat gemaakt programma, bij ons is alles mogelijk! En waar de focus de afgelopen jaren voornamelijk op de zomer lag, word het aanbod komend seizoen ook uitgebreid naar de winter!

Waar zijn jullie actief?

Holiday Hikes zelf heeft haar roots in de Alpen. Maar inmiddels zijn we natuurlijk veel breder actief. Ook de Dolomiten, Berchtesgadener Alpen, Triglav in Slovenië en, vanaf deze zomer, het Bucegi gebergte in Roemenië, behoren nu tot ons werkterrein. Verder specializeren wij ons in huttentouren die ook geschikt zijn voor honden én hun baasjes en, als klap op de vuurpijl, is er de mogelijkheid om te voet de Alpen over te steken tijdens een ware TransAlpTour!

Wanneer kan ik bij jullie terecht voor een tour?

Eigenlijk gewoon wanneer jij wilt! De zomer is natuurlijk een drukkere periode als het gaat om bergtouren, maar ook in het voorjaar en de herfst is het heerlijk vertoeven in de bergen. En zoals gezegd, gaan we komende winter van start met een winterprogramma dus dan is ook het witte wonderland in handbereik voor jullie Bergavonturen!

Hoe kan ik jullie vinden of iets boeken?

Wij hebben natuurlijk een mooie website om te bezoeken: www.holidayhikes.at en daarnaast zijn we bereikbaar via Email (holidayhikes@outlook.com) en telefoon (+436604218125). Daarnaast is het natuurlijk super als je ons volgt via Facebook (Holiday Hikes) en Instagram (holidayhikes) zodat je niks mist van onze nieuwtjes, de geweldige fotos, en wellicht kans maakt op leuke prijzen!

Tot slot...

Zoals gezegd, ons doel is jouw Bergdroom uit te laten komen. Geboren uit liefde voor de bergen, willen we zoveel mogelijk van deze prachtige wereld met jullie delen. Dus ben je op zoek naar prachtige touren, een top service en uniek maatwerk? Dan ben je bij Holiday Hikes op de juiste plek!

Abonneren op RSS - Holiday Hikes