Lezersreizen 2019

Wandel mee met Bergen Magazine! Voor het zesde jaar op rij organiseren we een paar leuke, uitdagende wandelreizen. De wandelreis in het Amerikaanse Zuidwesten in het najaar is al uitverkocht (de data in 2020 zijn wel al bekend: 23 september- 11 oktober). Maar voor de bijzondere wandelreis naar de Rocky Mountains zijn nog wel plaatsen beschikbaar, maar wees er snel bij: de inschrijving daarvoor sluit half april!  Daarnaast organiseert onze hoofdredacteur weer een mooie huttentocht in het Oostenrijkse Bregenzerwald.

Op reis met Bergen Magazine

Huttentocht Bregenzerwald

In de ‘groene bergen’ van de Allgäuer Alpen trekken we met eigen rugzak over sappige almen en rotsige bergkammen van hut naar hut. Een ideale huttentocht voor beginners met een goede conditie!

Afwisselende 4,5 -daagse berghuttentocht door de groene Allgäuer Alpen en het ruige Lechquellengebergte van Vorarlberg (Oostenrijk).

29 juni – 4 juli. Minimum 5, maximum 10 deelnemers. €615 p.p. in halfpension. Inschrijven voor 30 april.

Schrijf je hier in!

Op reis met Bergen Magazine

Wandelreis USA Rockies & Prairies

Een actieve wandelreis naar de nationale parken van Colorado, Wyoming en South-Dakota waarbij natuurbeleving, wildlife, de indianengeschiedenis en de uitgestrekte landschappen van de ‘Great West’ een blijvende indruk zullen achterlaten.

Met o.a. dagtochten in Badlands, Yellowstone, Grand Teton en Rocky Mountain National Parks.

30 mei – 16 juni 2019. Maximaal 8 deelnemers. € 2490 p.p. (excl. vlucht). Inschrijven voor 15 april.

Schrijf je hier in!

Details over deze wandelreizen vind je op www.mildadventures.org