Lezersreizen 2017

Wandel mee met Bergen Magazine! Voor het vierde jaar op rij organiseren we leuke, (soms) uitdagende wandeltochten.

Ga jij met ons mee?

Met Bergen Magazine naar Hohe Tauern. Foto Mild Adventures5 – 10 september - Hohe Tauern (Oost-Tirol)

Dit is onze klassieker. Voor het vierde jaar op rij organiseren we deze pittige huttentocht in het massief van de Groβvenediger, het meest vergletsjerde massief van Oostenrijk. Vier dagen in het hooggebergte waarbij zijne ‘Weltalte Majestät’ zich langs verschillende kanten laat bewonderen! Panoramarijke huttentocht voor bergwandelaars die van overweldigende landschappen houden.

5 – 10 september - 'Dreiländertrek' (Salzburgerland)

Uitdagende huttentocht in het grensgebied tussen Hohe Tauern, Ahrntal (It.) en Zillertaler Alpen. 

De Hohe Tauern beschouwen wij een beetje als onze tweede thuis. De eeuwig witte toppen in het grootste nationaal park van de Alpen zijn een indrukwekkende barrière tussen Noord- en Zuid-Alpen.

Te midden daarvan, achter de Krimmler watervallen (niet ver van Gerlos en de hoogste van Europa) lopen we in vier dagen over bergpassen en langs hooggelegen hutten een ronde tussen het vergletsjerde Grossvenedigermassief, het Italiaanse Ahrntal en de Tiroolse Zillertaler Alpen. Drie ‘Länder‘ dus!

Het terrein is afwisselend, ruig en gaat flink op en neer. Een goede conditie is noodzakelijk en men moet vrij zijn van hoogtevrees (enkel passages met vaste kettingen).

Met Bergen Magazine naar Amerika. Foto Mild Adventures29 september – 14 oktober - Natuurwonderen van het Wilde Westen

Unieke wandelreis naar de mooiste natuurgebieden van het Zuidwesten van de VS. We ondernemen halve en hele dagwandelingen in parken zoals Zion, Bryce, Arches, Capitol Reef en de Grand Canyon, maar gaan ook met een Navajogids op pad in Monument Valley en het verbazingwekkende Antelope Canyon. Een onvergetelijke natuurreis, samengesteld en begeleid door hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde. Schitterende wandelingen in de mooiste national parks in Utah en Arizona.

Data en prijzen (p.p.):

  • Hohe Tauern (Oost-Tirol), 5 - 10 september, € 595.- (halfpension), Inschrijven voor 1-7-2017
  • Dreiländertrek (Salzburgerland) 5 - 10 september, € 595.- (halfpension), Inschrijven voor 1-7-2017
  • Natuurwonderen van het Wilde Westen: 29 september – 14 oktober, € 2095 (kamer en ontbijt, exclusief vlucht) Inschrijven voor 22 juni 2017 (Boek vóór 31 januari en €100,- vroegboekkorting per persoon!)

 De vermelde prijzen zijn o.b.v. gedeelde kamer/Matrazenlager in de hutten. Voor alle arrangementen geldt een minimum van 5 en een maximum van 10 deelnemers (Dolomieten: min. 4 deelnemers). De reizen worden georganiseerd in samenwerking met Mild Adventures.

Inschrijven alleen via deze link

Ga mee op reis