Home » Merken

Meindl

Meindl Vakuum Ultra
Uitrusting - 26 apr 2024

De Meindl Vakuum Ultra schoenen zijn zo gemaakt dat ze helemaal naar je voeten vormen.

Meindl Literock free GTX
Uitrusting - 25 apr 2024

De Lirerock free GTX is bedoeld voor wandelen op oneffen terrein en geschikt voor approach routes.

Meindl Albis MFS
Uitrusting - 15 dec 2023

De Meindl Albis MFS is een hoogwaardige B- categorie wandelschoen van Meindl, verkrijgbaar in heren- en damesmodel.

win gratis wandelsokken
Winnen - 12 dec 2023

Hoe lang of kort je wandeling ook is: een goed paar sokken is een must. Wij mogen in samenwerking met Meindl twee paar weggeven. Kijk snel hoe je meedoet!

meindl sokken
Uitrusting - 22 jun 2022

Meindl is bekend van de hoge kwaliteit wandelschoenen, maar het bekende merk heeft nu ook sokken! Die zijn helemaal duurzaam geproduceerd.

win een paar meindl wandelschoenen
Winnen - 2 mei 2019

We mogen samen met Meindl een paar Bellavista MFS wandelschoenen verloten. De Bellavista MFS van Meindl is een hoge, maar lichte wandelschoen, die door het gebruik van memoryfoam altijd warm en comfortabel zitten. De Gore-Tex voering zorgt ervoor dat je voeten droog blijven.

Meindl Bellavista wandelschoen
Uitrusting - 1 mei 2019

De Meindl Bellavista MFS (Lady & Men) is een hoge zeer comfortabele moderne wandelschoen met veel bewegingsvrijheid en een soepele afrol.

Jorasse GTX bergschoenen van Meindl
Uitrusting - 8 okt 2015

Met de Meindl Jorasse GTX loop je ook bij wisselvallige weersomstandigheden prettig het hooggebergte in. Deze echte C-schoen is niet alleen erg licht, hij heeft een flexibele schacht en een Vibram stijgijzervriendelijke profielzool. Dankzij de toepassing van Gore-Tex is hij ook waterdicht en ademend, wat zorgt voor voldoende warmte en koelte als je het nodig hebt.

Uitrusting - 15 apr 2015

Met de nieuwe Stra Junior Mid van Meindl stappen kinderen comfortabel de bergen in. De Duitse schoenenfabrikant heeft kosten noch moeite gespaard om de beste schoen voor de jonge berggeiten te ontwikkelen. Het resultaat is een halfhoge en lichte wandelschoen. Uitgerust met suède en mesh zorgt hij voor de juiste steun in bergachtig terrein.

Uitrusting - 13 nov 2012

Heerlijk warme, waterdichte en zeer stijlvolle winterlaarzen genieten een grote populariteit – en Meindl heeft voor de winter van 2012-2013 gelijk twee nieuwe blikvangers op het programma staan.

Uitrusting - 17 okt 2012

De kinderschoenen van Meindl zijn zacht, robuust, flexibel, stevig en zo veelzijdig als de drang naar beweging van de kids – en het nieuwe model BANFF JUNIOR valt bovendien nog op door de vrolijke kleurrijke accenten. Het model is uitgerust met Nässeschutz, een waterafstotend membraan. En opdat de schoenen ook werkelijk passen, zijn ze voorzien van het beproefde Best-Fit-Systeem van Meindl.

Uitrusting - 30 aug 2012

Ooit afgevraagd waar het leer van je schoen vandaan komt? Met de nieuwe Island Identity van Meindl hoef je daar niet lang naar te zoeken. De klassieker beschikt tegenwoordig over een zogenaamd Identity Label, waarmee je via de website de herkomst van het gebruikte leer van koe tot schoen kunt achterhalen. Het leer is gegarandeerd milieuvriendelijk bewerkt.

Pagina's

Abonneren op Meindl