Home » Merken

Osprey

Osprey Hikelite
Uitrusting - 12 feb 2018

Geen toeters en bellen, maar wel eenvoud en de kwaliteit die we van Osprey kennen. De Hikelite rugzakken komen in 18 en 26 liter en dames- en herenmodel.

Osprey Ultralight Stretch Mesh opbergzak
Uitrusting - 8 jun 2017

Je moet je rugzak handig indelen en met deze opbergzakken is dat wel heel makkelijk.

Osprey Hydraulics Soft Flask
Uitrusting - 8 jun 2017

De nieuwe Hydraulics™ Soft Flask van Osprey en Hydrapak® zorgt ervoor dat je altijd makkelijk water mee kan nemen!

Osprey Aether 70
Uitrusting - 7 mrt 2017

Op een trektocht sjouw ik al snel bijna 20 kilo mee. Een goede rugzak is dan een eerste levensbehoefte. De gloednieuwe Osprey Aether 70 mocht ik een paar dagen testen. En ik ben verkocht.

Uitrusting - 14 jun 2015

Toegegeven: ik heb al jaren een Osprey-rugzak. Vooral het lage gewicht, het draagcomfort en de ventilatie zijn uit de kunst. Ik verwachtte ook niet anders toen ik van dit ondertussen 40 jaar jonge Amerikaanse merk de Stratos 34L mocht uitproberen. Het zogenaamde ‘Airspeed’-rugpand doet me niet sneller lopen (of vliegen) maar wel minder snel zweten.

osprey stratos rugzakosprey
Reportage - 1 mei 2015

Toegegeven: ik heb al jaren een Osprey-rugzak. Vooral het lage gewicht, het draagcomfort en de ventilatie zijn uit de kunst. Ik verwachtte ook niet anders toen ik van dit merk de Stratos 34L mocht uitproberen. 

Uitrusting - 15 apr 2015

Welkom in de wereld van de rugzakken van de toekomst: de Aura AG. Deze revolutionaire nieuwe wandelrugzak van Osprey is uitgerust met het unieke AntiGravity™ rugsysteem en 's werelds eerste volledig geventileerde heupgordel.

Uitrusting - 20 feb 2015

Welkom in de wereld van de rugzakken van de toekomst: de Atmos AG. Deze revolutionaire nieuwe wandelrugzak van Osprey is uitgerust met het unieke AntiGravity™ rugsysteem en 's werelds eerste volledig geventileerde heupgordel.

Abonneren op Osprey