CLAUDIA SEINSTRA

Winnaars fotowedstrijd 'Close-ups in de bergen' bekend

Waar dacht jij aan toen we in de vorige Bergen Magazine het thema van deze fotowedstrijd aankondigden? Precies: vlinders, bloemen, salamanders, koeien(neuzen), schoenen, slakken, rotsplantjes en sneeuwkristallen. Van al deze onderwerpen stuurden jullie ons de prachtigste beelden toe. Uit een recordaantal van wel 400 heeft  de jury de drie mooiste pareltjes geselecteerd. De  winnaars ontvangen een zakmes van Victorinox. Klein maar fijn.

1E PRIJS: CLAUDIA SEINSTRA

“Een close-up vol humor”

CLAUDIA SEINSTRADe winnaar. Niet omdat het fotografisch een sterke foto is maar vooral vanwege de symboliek. Wat een humor, die slak en dat snelle zoogdier op de achtergrond! Daar moet je echt oog voor hebben. Deze foto is gemaakt in Oostenrijk bij het plaatsje Schruns.

2DE PRIJS: MARTIJN JOOSSE

“Een levendig geheel”

MARTIJN JOOSSEGewoon een goede macrofoto met dito scherptediepte. Levendige kleur en dan die glinstering in het gesteente. Het raakt bloei in de bergen in zijn essentie.Genomen tijdens een wandeling hoog in de bergen boven het Italiaanse Valsavarenche.

3DE PRIJS: ERIC WACKENIER

“Originele invalshoek”

ERIC WACKENIEROriginele invalshoek op een klassiek onderwerp, vlinders. Dit blauwtje had nooit gedacht dat hij, ondanks zijn landingsplaats, toch zo goed in beeld zou worden gebracht. Haarscherp, en goede compositie.De foto genomen in Pragsertal tijdens een wandeling van Platzwieze naar Durrenstein in Zuid-Tirol.

Nieuwe fotowedstrijd

De RAB-fotowedstrijd met als thema 'stoer in de bergen'

Win een donsjas van RABWanneer voelde jij je echt stoer in de bergen? Naar dat moment zijn wij op zoek. Was je stoer omdat je net een top had beklommen? Of hadden de kinderen de hele dag stoer door de regen gelopen, met of zonder zeuren? Was je stoer omdat je in je eentje in de sneeuw kampeerde? Of heb je je eerste klimroute voorgeklommen?Stuur ons jouw verhaal in beeld van je stoerste moment in de bergen en maak kans op een donsjas van RAB t.w.v. € 229,-

Meer informatie en meedoen

Meer mooie ingezonden close-up-foto's in de bergen:

Foto Nienke Bezuijen

Foto Nienke Bezuijen

Foto Marlies Zijp

Foto Marlies Zijp

Foto Arjan de Kreek

Foto Arjan de Kreek

Foto Rob van den Broek

Foto Rob van den Broek

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?