Plan je vakantie in de Dolomieten

Plan je vakantie in de Dolomieten simpel en snel

Een goede voorbereiding van je bergvakantie is altijd noodzakelijk. Dat kunnen we niet vaak genoeg herhalen. Met een handige planner kun je je vakantie makkelijk plannen. Op die manier heb je een gevarieerde vakantie, voor jou op maat. Of je nou gaat wandelen, fietsen, of er met de hele familie op uit gaat. Of je nou lang blijft, of slechts een weekendje weg. In de vakantieplanner vink je makkelijk aan wat voor vakantie je gaat houden, waarna de site je verder op weg helpt om alle leuke vakanties te kiezen.

Plan je wandelvakantie in de Dolomieten

Plan je wandelvakantie

In de Dolomieten kun je als wandelaar je hart ophalen. Van eenvoudige panoramawandelingen tot moeilijke via ferrata’s. Of juist themawandelingen, waarbij je van alles leest, leert en ziet over geologie, de planten om je heen en natuurlijk het uitzicht op de bergwereld om je heen.

Met de wandelplanner kun je makkelijk kiezen uit het uitgebreide aanbod. Daarbij kun je ook makkelijk wandelroutes kiezen die goed passen bij jouw conditie en vaardigheden.

Plan je fietsvakantie in de Dolomieten

Eenvoudig je fietsvakantie plannen

In de Dolomieten wordt mountainbiken écht mountainbiken. Hier komen fiets en berg echt bij elkaar, waardoor dit dé plek is om je helemaal uit te leven. En doordat de bergliften in het gebied geschikt zijn om de fiets mee te nemen, kun je ook eens een route rijden, die je normaal zou overslaan omdat die onbereikbaar is. Met de planner voor fietsvakanties op de site kies je makkelijk de route die bij jouw wensen past.

Gezinsvakantie in de dolomieten

Op vakantie met het hele gezien

Wandelen en fietsen in de bergen, dat is niet alleen iets voor jezelf, maar juist voor het hele gezin. Want juist met je familie om je heen, wordt een vakantie pas écht leuk. In de tochtenplanner voor het hele gezin kun je makkelijk activiteiten kiezen die geschikt zijn voor het hele gezin. In themaparken en themaroutes bieden een breed palet van leuke activiteiten. En daar zitten behoorlijke uitdagende tochten tussen, zoals een spannende tocht over een touwenparcours tussen de boomtoppen.

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: 

Landen en gebieden: 

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!