Tirol Outdoor Experience

Tirol Outdoor Experience verzorgt sinds 2004 actieve vakanties naar de Alpen en andere berggebieden binnen Europa. Het aanbod bestaat uit bergwandelen, zowel individueel als in groepsverband, fietsreizen, bergsportcursussen, hoogalpiene touren, multisportweken en een compleet offpiste wintersportaanbod.

Huttentochten

Centraal binnen ons aanbod staan onze huttentochten in de verschillende Alpenlanden. De tochten variëren van 3 tot 9 dagen en van eenvoudig tot zwaar. Nagenoeg alle tochten hebben hetzelfde begin- en eindpunt. In die gevallen dat we niet bij het beginpunt uitkomen, is een transfer terug naar het uitgangspunt inbegrepen.

Alle huttentochten worden begeleid door een Nederlandse of Belgische gecertificeerde bergwandelgids, zodat je zelf veilig en onbezorgd kunt wandelen.
Bijkomend voordeel is de kleine groepsgrootte: de meeste huttentochten tellen maximaal 8 deelnemers en ze gaan al bij minimaal 4 deelnemers van start.

 Standplaatsreizen en wandelen met bagagevervoer

Heb je geen zin om met een “zware” rugzak van hut naar hut te wandelen, dan bieden onze standplaatsreizen uitkomst. Zo kun je niet alleen kiezen uit reizen met een hotel als steunpunt, maar ook reizen met een hooggelegen berghut als steunpunt behoren tot de mogelijkheid.

In verband met de slechte bereikbaarheid van veel berghutten, zijn huttentochten met bagagevervoer daardoor een zeldzaamheid. Dat neemt niet weg dat we des te meer mogelijkheden hebben, als je beneden in het dal wilt overnachten. De bagage wordt dan dagelijks voor je naar het volgende onderkomen vervoerd.
 

Actieve schoolreizen

Voor scholen organiseren wij van mei tot en met medio oktober actieve werkweken, al dan niet met culturele elementen. Elke schoolreis is 100% maatwerk en dus voor elke school weer anders. Of je nu van hut naar hut wilt wandelen, actief in het dal bezig wilt zijn met activiteiten als raften, canyoning, klimmen, mountainbiken en klettersteigen, een museum wilt bezoeken of een combinatie van alles … het kan allemaal bij TOE.
In de wintermaanden verzorgen wij skireizen naar Oostenrijk. Ook een andere invulling van uw wintersportreis is mogelijk.
Wij verzorgen de schoolreis van A tot Z en met Nederlandse reisbegeleiders.

Incentives en meer

Ook steeds meer bedrijven weten de weg naar TOE te vinden. Of het nu een weekje skiën met de personeelsvereniging is, een actieve incentive met klanten, een meeting op hoog niveau met het MT of een meerdaagse huttentocht met uw personeel … ook dat kan allemaal bij TOE.
En ook voor bedrijven geldt weer: alles is maatwerk. Uw reis wordt tot in de puntjes verzorgd: van het vervoer per touringcar, vliegtuig of private jet tot professionele begeleiding en voorzien van kwalitatief goede hotels tot de meest luxueuze chalets met chef en butlerservice.
Een reis met TOE is niet alleen het perfecte middel om uw beste verkopers of klanten te belonen, ook leert uw team elkaar in een heel andere omgeving veel beter kennen en keren zij fris, vol nieuwe energie en als een hecht team weer terug.
 
Bij alles wat we bij TOE doen, staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Een belevenis op hoog niveau is gegarandeerd!

Gildelaan 71, 5081 PJ Hilvarenbeek

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.

Abonneren op RSS - Tirol Outdoor Experience