Overig

Deuter Kid Comfort Active SL
Uitrusting - 6 mei 2019

Zeg je kinderdrager, dan zeg je natuurlijk Deuter. Het Duitse merk staat al jarenlang bekend om haar kinderdragers. Er zijn nu 2 nieuwe modellen.

Wasmiddel voor donsjas
Uitrusting - 1 dec 2018

Deze handige kit is geschikt voor het reinigen en impregneren van artikelen die gevuld zijn met natuurlijk of synthetisch dons. Het tast de natuurlijke eigenschappen van het dons niet aan, en verbetert de loft (de luchtigheid) van donsjassen en slaapzakken. Daarnaast wordt de droogtijd van het product in de droger verkort, zo bespaar je nog energie ook!

Grangers Tent + Gear Repel
Uitrusting - 15 sep 2018

Grangers Tent + Gear Repel is een spray waarmee je je spullen kan beschermen tegen regen en vlekken.

Columbia Titanium Women’s T-shirt
Uitrusting - 24 jul 2018

Voor wandelaars die snel en heftig zweten kan een stevige wandeling op een warme dag een natte en plakkerige aangelegenheid worden.

Columbia Zero Rules Shirt
Uitrusting - 18 jun 2018

Zonnetje op je bol, korte broek aan, zonnebril op, lekker de bergen in. Het héél warm hebben. En zweten, veel zweten. Columbia heeft de oplossing.

Leatherman Wave+
Uitrusting - 30 mei 2018

De nieuwe Leatherman Wave+ heeft een vervangbare bek van de tang. Is de kniptang bot of versleten? Dan kun je eenvoudig een nieuwe plaatsen!

KeySmart Pro
Uitrusting - 13 apr 2018

Raak jij altijd je sleutels kwijt? De KeySmart Pro is een handig apparaat waarmee je je sleutels tijdens je bergvakantie nooit kwijt raakt.

Victorinox Vx Touringserie
Uitrusting - 22 mrt 2018

Victorinox staat natuurlijk bekend om de zakmessen, maar wist je dat het Zwitserse merk ook reiskoffers en tassen verkoopt?

Homeij Utility Multitool
Uitrusting - 12 feb 2018

Hij meet maar 10 bij 4 centimeter en weegt 224 gram: Homeij’s Utility multitool. Deze multitool heeft maar liefst veertien functies.

Grangers Down Wash Kit
Uitrusting - 10 dec 2017

Granger’s donswasmiddel is een zachte reiniger, die effectief is tegen vuil, stof en andere viezigheid, dat zorgt voor een goede loft in je donsjas.

Fjällräven Ovik Scandinavian Sweater (Fjällräven)
Uitrusting - 8 dec 2017

Met een Fjällräven Ovik Scandinavian Sweater, gemaakt van ethisch geproduceerde wol en duurzame polyamide, val jij bij geen enkel haardvuur uit de toon.

Olight X7R
Uitrusting - 8 dec 2017

De Olight X7R is ondanks zijn kleine formaat een echte krachtpatser: hij heeft een bereik tot 380 meter, is USB-oplaadbaar en waterdicht.

Pagina's

Abonneren op Overig