Overig

Royal Robbins Spotless Traveler Tank Dress
Uitrusting - 19 mei 2020

Is een jurk niet geschikt voor een bergwandeling? Think again! Spotless Traveler Tank Dress van Royal Robbins is een hip en comfortabel jurkje waarmee je op een warme dag zo de bergen in wandelt. De jurk heeft alles wat je ook van technische outdoorkleding kent. De polyester stof van het jurkje is luchtig, ademend en rekt goed mee.

Shimoda Women’s shoulder straps
Uitrusting - 30 mrt 2020

Het lichaam van een vrouw verschilt nogal van dat van een man. Daarom heeft Shimoda speciale straps voor vrouwen, voor de Explore-rugzak ontwikkeld.

bamboo basics ondergoed
Uitrusting - 1 okt 2019

Ervaar het ultieme draagcomfort van bamboe! Ondergoed van Bamboo Basics voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. En wist je dat kleding van bamboe ook goed is voor het milieu? De productie van bamboe is namelijk waterbesparend. De gewassen hoeven niet extra besproeid te worden.

Essential Tencel Twist Dress
Uitrusting - 20 aug 2019

De jurkjes van Royal Robbins zijn comfortabel en eigentijds. Stuk voor stuk een praktisch én smaakvol kledingstuk voor tijdens reizen in warm klimaat.

Uitrusting - 19 aug 2019

De Buck Redpoint is een echte outdoorklassieker. Het red point vergrendelsysteem zorgt voor veilige borging en makkelijke opening!

Olight H2R Nova
Uitrusting - 25 jun 2019

De H2R Nova is een ideale lamp voor buitensporters die in het donker willen doorgaan. Een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één.

Royal Robbins Bug Barrier Expedition shirt
Uitrusting - 12 jun 2019

Het Bug Barrier Expedition shirt van Royal Robbins doet precies dat wat de naam al zegt: insecten weren. Het shirt is behandeld met InsectShield®Repellent Technology, dat tot zo’n 70 wasbeurten effectief blijft. Zo ben je met dit shirt langdurig beschermd tegen teken, muggen en andere insecten die ziektes zoals Malaria en Lyme kunnen overbrengen.

Olight i1R EOS Rechargeable
Uitrusting - 5 jun 2019

De kleinste oplaadbare sleutelhangerzaklampje van Olight. De Olight I1R geeft tot wel 130 lumen licht.

Deuter Kid Comfort Active SL
Uitrusting - 6 mei 2019

Zeg je kinderdrager, dan zeg je natuurlijk Deuter. Het Duitse merk staat al jarenlang bekend om haar kinderdragers. Er zijn nu 2 nieuwe modellen.

Wasmiddel voor donsjas
Uitrusting - 1 dec 2018

Deze handige kit is geschikt voor het reinigen en impregneren van artikelen die gevuld zijn met natuurlijk of synthetisch dons. Het tast de natuurlijke eigenschappen van het dons niet aan, en verbetert de loft (de luchtigheid) van donsjassen en slaapzakken. Daarnaast wordt de droogtijd van het product in de droger verkort, zo bespaar je nog energie ook!

Grangers Tent + Gear Repel
Uitrusting - 15 sep 2018

Grangers Tent + Gear Repel is een spray waarmee je je spullen kan beschermen tegen regen en vlekken.

Columbia Titanium Women’s T-shirt
Uitrusting - 24 jul 2018

Voor wandelaars die snel en heftig zweten kan een stevige wandeling op een warme dag een natte en plakkerige aangelegenheid worden.

Pagina's

Abonneren op Overig