Overig

catphones
Uitrusting - 20 feb 2022

Of je nu de trails opzoekt, op ski’s of snowboard een berg afdaalt of zonder plan de wildernis in trekt: de Cat® Phones, de smartphones van Caterpillar, kun je zonder zorgen meenemen. Deze telefoons zijn ontworpen volgens militaire standaarden.

buff coolnet
Uitrusting - 20 mei 2021

BUFF, bekend van de multifunctionele sjaals, zet stappen om BUFFS verantwoord te produceren. De BUFF Coolnet UV+ bestaat voor 95% uit gerecled plastic.

LifeStraw Go
Uitrusting - 2 okt 2020

De LifeStraw Go is een waterfles met een speciaal filter dat alle bacteriën uit het water haalt. Handig om onderweg je watervoorraad mee bij te vullen!

komoot
Uitrusting - 10 aug 2020

Op zoek bent naar leuke wandelgebieden? Komoot is een verzameling van de mooiste wandelroutes én navigatie-app in één

Komoot Wandel app
Uitrusting - 7 jul 2020

Hoe test je de wandelapp Komoot om te bepalen of die voor iedereen geschikt is? Simpel: wij stuurden twee redacteuren samen op pad.

Royal Robbins Spotless Traveler Tank Dress
Uitrusting - 19 mei 2020

Is een jurk niet geschikt voor een bergwandeling? Think again! Spotless Traveler Tank Dress van Royal Robbins is een hip en comfortabel jurkje waarmee je op een warme dag zo de bergen in wandelt. De jurk heeft alles wat je ook van technische outdoorkleding kent. De polyester stof van het jurkje is luchtig, ademend en rekt goed mee.

Shimoda Women’s shoulder straps
Uitrusting - 30 mrt 2020

Het lichaam van een vrouw verschilt nogal van dat van een man. Daarom heeft Shimoda speciale straps voor vrouwen, voor de Explore-rugzak ontwikkeld.

bamboo basics ondergoed
Uitrusting - 1 okt 2019

Ervaar het ultieme draagcomfort van bamboe! Ondergoed van Bamboo Basics voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. En wist je dat kleding van bamboe ook goed is voor het milieu? De productie van bamboe is namelijk waterbesparend. De gewassen hoeven niet extra besproeid te worden.

Essential Tencel Twist Dress
Uitrusting - 20 aug 2019

De jurkjes van Royal Robbins zijn comfortabel en eigentijds. Stuk voor stuk een praktisch én smaakvol kledingstuk voor tijdens reizen in warm klimaat.

Uitrusting - 19 aug 2019

De Buck Redpoint is een echte outdoorklassieker. Het red point vergrendelsysteem zorgt voor veilige borging en makkelijke opening!

Olight H2R Nova
Uitrusting - 25 jun 2019

De H2R Nova is een ideale lamp voor buitensporters die in het donker willen doorgaan. Een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één.

Royal Robbins Bug Barrier Expedition shirt
Uitrusting - 12 jun 2019

Het Bug Barrier Expedition shirt van Royal Robbins doet precies dat wat de naam al zegt: insecten weren. Het shirt is behandeld met InsectShield®Repellent Technology, dat tot zo’n 70 wasbeurten effectief blijft. Zo ben je met dit shirt langdurig beschermd tegen teken, muggen en andere insecten die ziektes zoals Malaria en Lyme kunnen overbrengen.

Pagina's

Abonneren op Overig