Sokken

stox skisokken
Uitrusting - 14 dec 2023

Deze sokken hebben een afnemend drukverloop, wat je bloedsomloop stimuleert. Daardoor heb je minder snel last van spierpijn.

meindl sokken
Uitrusting - 22 jun 2022

Meindl is bekend van de hoge kwaliteit wandelschoenen, maar het bekende merk heeft nu ook sokken! Die zijn helemaal duurzaam geproduceerd.

toffe wandelsokken
Uitrusting - 27 apr 2022

Veel wandelsokken zijn vooral functioneel en daarmee een beetje saai. En dat is jammer, want stiekem lopen we best vaak op sokken. Dus waarom zouden je wandelsokken niet wat vrolijker zijn? De outdoorsokken van Spox Sox zijn precies dat: vrolijk!

sockwell skisokken
Uitrusting - 9 dec 2021

De wintersportsokken van Sockwell zijn niet alleen lekker warm, ze maken je wintersport ook nog eens fijner! Deze sokken zorgen voor minder spierpijn!

Uitrusting - 11 mrt 2016

De Woolpower Socks Logo 400 zijn ideale sokken voor in de winter. Het Zweedse Woolpower deed jarenlang intensief onderzoek om deze sokken te ontwikkelen. Woolpower maakt gebruik van de fijnste merinowol gecombineerd met de sterkste kunstvezels.

Uitrusting - 16 apr 2015

Teken. Alleen in Nederland wonen er al circa 100.000 per vierkante kilometer en ze kunnen link zijn. Het beste is om zo'n vervelende beet te voorkomen. Care Plus heeft een hele range aan producten van sprays die de teek op afstand houden. 

Uitrusting - 11 feb 2011

X-Socks is een merk dat onder andere technische sokken maakt voor hardlopers, wielrenners, mountainbikers en wandelaars/hikers. Deze X-Socks Trekking Energizer compressie sokken horen tot de laatste groep van wandelaars en hikers. De Trekking Energizer sokken beschikken over een perfect afvoersysteem voor zweet en hete lucht.

Abonneren op Sokken