Fotowedstrijd Bergen magazine

Fotowedstrijd Ontroering

Meedoen kan tot en met 6 november 2023

Er zijn van die bijzondere momenten in de bergen die je emotioneel maken. Tot in je vezels kan het landschap of een typische situatie je dan raken.

Ontroering is lastig in beeld te brengen, juist omdat het zo persoonlijk is, maar we vragen het toch: heb je een foto gemaakt waarin de ontroering van het moment tot uiting komt? Ook een landschap of situatie die je diep geraakt heeft, komt in aanmerking. Dan weegt de toelichting die je bij je foto schrijft (maximaal 100 woorden) ook mee in de beoordeling van de jury. Dit keer mogen we drie winnaars kiezen! Zij winnen elk het prachtige, nieuwe boek Achter de bergen (uitg. Fjord) van redacteur Bas van Oort. Hierin vertelt Bas in woord en beeld zeventien soms ontroerende reisverhalen uit de Alpen, met aandacht voor de natuur maar ook de cultuur. 

Doe mee

Nog even de voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met  6 november 2023
  • Alleen correct ingediende formulieren doen mee. Een foto uploaden is bij deze actie niet nodig. 
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan 'Fotowedstrijd Ontroering"
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.