win een rugzak van deuter

Fotowedstrijd Op Ontdekkingsreis

Meedoen kan tot en met 5 augustus

“Het leven is een ontdekkingstocht”, “niet iedereen die wandelt is de weg kwijt” enz. Het internet bulkt van zulke tegeltjeswijsheden. 
Weet je waarom? Omdat ze vaak waar zijn! Op je tocht door de bergen kom je wel iets tegen wat een echte eye opener blijkt te zijn, een ontdekking die je ervaring (of zelfs je leven?) verrijkt. Dat kan een uitzicht, dier of gebeurtenis zijn waar je specifiek naar op zoek was, of iets wat je totaal onverwacht tegen bent gekomen op je pad. En als je er een aansprekende foto van hebt gemaakt, dan zijn wij geïnteresseerd!

Stuur ons jouw beste beeld rond dit thema en het verhaal erachter in 120 woorden, en misschien win jij een van de twee stoere Aircontact Core 40+10 rugzakken van deuter t.w.v. € 250,– voor je volgende ontdekkingsreis.  

Doe mee

Nog even de voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 5 augustus 2024
  • Alleen correct ingediende formulieren doen mee, upload je beeld en vul je tekst in onder Inzending op het winactieformulier
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan 'Fotowedstrijd Ontdekkingsreis"
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.