winactie heatperformance

Heerlijk Warme Win(ter)actie met HeatPerformance

Meedoen kan tot 30 november 2022

Met de producten van HeatPerformance® kun je er tijdens je winterwandelingen in de bergen voor zorgen dat je geen last krijgt van koude voeten of handen. Hoede producten van HeatPerformance® ervoor zorgen dat jij lekker warm blijft, lees je hier.  

Wil je je geluk vandaag beproeven? In samenwerking met HeatPerformance® hebben wij een heerlijk Warme Win(ter)actie. Laat ons weten hoeveel soorten verwarmde sokken en verwarmde handschoenen er op HeatPerformance.nl te vinden zijn en stuur je inzending in via ons winformulier. Onder de inzenders met het goede antwoord wordt een paar verwarmde sokken HeatPerformance® THIN (t.w.v. euro 129,95) en een paar verwarmde handschoenen ALLROUND (t.w.v. euro 149,95) verloot. Meedoen kan tot 30 november 2022. 

Wat moet je doen?

 Laat ons weten hoeveel soorten verwarmde sokken en verwarmde handschoenen er op HeatPerformance.nl te vinden zijn. Vul op het wedstrijdformulier onder ínzending’ het juiste antwoord op de vraag in. De prijzen worden verloot onder de inzenders met het juiste antwoord. 

Doe mee

Nog even de voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 30 november 2022
  • Alleen correct ingediende formulieren doen mee. Een foto uploaden is bij deze actie niet nodig. 
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie HeatPerformance
  • Vergeet niet je schoenmaat in te vullen! 
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.