Wie zou je willen verrassen met een nieuwe Lowe Alpine Flex 25 rugtas?

Deze actie is gesloten

Bergen Magazine mag in samenwerking met Lowe Alpine een Flex 25 rugtas verloten (t.w.v. €89,95 ).

Verras iemand met deze handige en flexibele rugzak door de volgende vraag te beantwoorden:  Wie zou je willen verrassen met een nieuwe Lowe Alpine Flex 25? 

De Lowe Alpine Flex 25 is een rugzak die klein genoeg is om tijdens je dagelijkse forensentripje te gebruiken, maar met een inhoud van 25 liter groot genoeg om ook te gebruiken als een kleine dagrugzak voor een dagtochtje door de natuur.

De Flex 25 is handig ingedeeld, zodat je al je spullen mee kan nemen, wat voor tocht je ook maakt. Een grote rits geeft toegang tot een hoofdvak, waarin een laptopvak mét tabletsleeve zit. Daarvoor zit een vak met daarin kleine vakjes voor kleine spullen. Aan de buitenkant van de rugzak vind je mesh-vakjes voor een drinkfles, energierepen en andere kleine zaken die je onder handbereik wil hebben.

De rugzak heeft het nieuwe Three-six-five draagsysteem van Lowe Alpine, dat ondanks het compacte formaat van de rugzak er voor zorgt dat je genoeg ventilatie op je rug hebt. Het draagharnas met heup en borstband is klein, maar functioneel en de heupband is weg te stoppen wanneer je die niet nodig hebt.

Doe mee en vul het wedstrijdformulier in om kans te maken. 

Deze actie is gesloten

Voorwaarden

  • De winactie loopt tot 5 november 2019
  • De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Alleen correct ingevulde formulieren doen mee. 
  • Een foto is niet nodig. 
  • Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media.
  • Inschrijving voor de Bergwijzer.nl nieuwsbrief is verplicht voor deelname.