A Walk in the Woods Bergen Magazine

Win 2 kaarten voor A Walk in the Woods

Deze actie is gesloten

Bergen Magazine mag 3 x 2 kaarten weggeven voor de nieuwste wandelfilm: A Walk in the Woods. Topacteurs Robert Redford en Nick Nolte bewandelen ‘s werelds langste wandelpad: de Appalachian Trail. Benieuwd naar deze film? Vul het wedstrijdformulier in en maak kans!

A Walk in the Woods

Na reizen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson (Robert Redford) het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; ’s werelds langste wandelpad van 3500 km door de Amerikaanse wildernis. De enige die hij zo gek krijgt om mee te gaan is brombeer Katz (Nick Nolte), een jeugdvriend waarmee hij alle contact verloren is. Bill’s vrouw (Emma Thompson) vindt het maar niks dat de twee ongetrainde mannen de zware tocht gaan ondernemen. Haar zorgen blijken niet geheel onterecht. De twee krijgen het aan de stok met elkaar, de natuur en een parade aan opmerkelijke reisgenoten.

A Walk in the Woods is de eerste verfilming van een hilarisch reisverhaal van Bill Bryson (A Short History of Nearly Everything, Down Under, Notes From a Small Island).

Cast

Regisseur: Ken Kwapis (He’s Just Not That Into You, ‘The Office’)
Cast: Robert Redford (Spy Game, Lions for Lambs, All Is Lost), Nick Nolte (Hotel Rwanda, Warrior, Gangster Squad), Emma Thompson (Love Actually, Saving Mr. Banks). Ook met Mary Steenburgen, Nick Offerman, Kristen Schaal.

Benieuwd?

Bekijk hier alvast de trailer.

Vul vóór maandag 4 januari het wedstrijdformulier in en doe mee! De vrijkaarten zijn in elke Nederlandse bioscoop in te wisselen. Winnaars ontvangen bericht, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer inspiratie

Rubriek: