Winactie

Win 2 kaarten voor de European Outdoor Film Tour

Deze actie is gesloten

De European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) is het meest gerenommeerde filmevent van de Europese Outdoor-community en vertoont al voor de 15e keer de spannendste sport- en avonturenfilms van het jaar. Vanaf 9 oktober is het twee uur durende filmprogramma weer op pad in Nederland. Op het programma staan meer dan 300 voorstellingen in meer dan veertien landen. Alle informatie over de films en de datums kun je vinden op www.eoft.eu.

Bergen Magazine mag 5 x 2 kaarten weggeven! Meld je aan via ons wedstrijdformulier en laat ons weten wat jouw meest avontuurlijke reis was! Meedoen kan t/m 5 oktober 2015. De winnaars krijgen de keuze uit diverse locaties in Nederland en datums.

Thema: De jonge wilden
We bevinden ons in ijle lucht, gaan te paard door ongetemd Amerika, breken records en vinden rust op glanzend ijs: in het 15e jaar is de European Film Tour nog lang niet levensmoe – in tegendeel zelfs: in het nieuwe programma draait alles om jong en wild.

Samen met de alpiniste Tamara Lunger maken we haar passie naar het extreme mee: op haar 23e stond ze als jongste vrouw op de top van de Lhotse (8.516m). Tijdens haar expedities laat ze talent en wilskracht zien: dat belooft wat voor de toekomst! In volkomen tegenstelling tot de besneeuwde toppen staat het woestijnachtige landschap in het westen van de Sierra Nevada, waar de jonge longboard-professional het dal in scheurt. Maar bij de E.O.F.T. kan het er ook rustig aan toe gaan: Ben Masters en zijn drie vrienden gaan op de relaxtour. In onvervalste cowboystijl reizen ze te paard door de V.S., van grens tot grens. Veel oorspronkelijker kun je het land niet krijgen …

Het nieuwe programma van de EUROPEAN OUTDOOR FILM TOUR 15/16 neemt je mee op avontuur naar het onbekende – heel ver weg van de gebaande paden.

Deze winactie is gesloten.