Winactie

Win de Victorinox Walker

Deze winactie is gesloten

Victorinox is het bekendste zakmessenmerk ter wereld. Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. En nu komt Victorinox met een nieuw compact zakmes, de Walker. Bergwijzer mag 5 Walkers weggeven!

In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. In die tijd was Zwitserland nog een van de armere landen in Europa. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox is nog steeds een zelfstandig familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de derde en vierde generatie Elseners. Inmiddels heeft het bedrijf afzet over de hele wereld.

Wat kun je winnen?

En nu komt Victorinox met een nieuw compact zakmes dat bij uitstek geschikt is voor de avontuurlijke bergwandelaar. Met de Walker ben je goed uitgerust voor alle eventualiteiten. Dit zakmes herbergt negen functies, inclusief een combinatietool met flesopener, schroevendraaier en draadstripper. En je zorgt in een mum van tijd voor een vuurtje om je worstjes op te roosteren met behulp van de houtzaag.
 Adviesprijs: € 18,25

Hoe kun je winnen?

Bergwijzer mag vijf van deze zakmessen weggeven. Vul voor 30 september 12.00 het wedstrijdformulier in en geef antwoord op de volgende vraag: “In welk jaar werd het eerste Swiss Army Knife gemaakt?” Onder de goede inzendingen worden vijf nieuwe zakmessen verloot.

Deze winactie is gesloten.

Meer weten over de Walker? kijk op www.victorinox.nl