Winactie

Win een Extrem 8000 Pro Jacket van Berghaus

Deze actie is verlopen

Outdoorkledingmerk Berghaus heeft haar meest technische jas de Extrem 8000 Pro nog verder verbeterd, om nog beter te bescherming te bieden tijdens je beklimmingen en tochten hoog in de bergen. Zo geeft het nieuwe innovatie Xpansetm  systeem je 20% meer bewegingsvrijheid, is de ventilatie met name op de rug enorm verbeterd, de Faceguard  zorgt ervoor dat je adem recht naar buiten kan door de talloze gaatjes. Dat voorkomt dat je zonnebril beslaat, waardoor je veilig zicht houdt. Een capuchon die je met magneten eenvoudig kan verstellen als je zonder helm loopt maakt het af. De jas is natuurlijk enorm sterk en slijtvast, en geschikt voor extreme tochten in de bergen! 

Hoe kan je de Extrem 8000 Pro Jacket winnen?

Vertel ons wat jouw ultieme alpine doel is én hoe deze jas jou kan helpen dat doel te bereiken! Uit de inzendingen kiest de jury de gelukkige winnaar! Stuur je antwoord in voor 11 november 2016 via ons wedstrijdformulier.

 

Voorwaarden

  • De jas verloten we in samenwerking met Berghaus onder inzenders die een tocht plannen waar deze technische jas ook nodig is.  
  • Er is alleen een herenmodel van deze jas beschikbaar
  • Inzenden kan tot 11 november 2016 23.59 u.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt in communicatie-uitingen van Berghaus die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en social media en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding van de fotograaf).

Deze winactie is gesloten.

Meer inspiratie