Winactie

Win een kaartje voor de Fiets en Wandelbeurs!

Deze actie is verlopen

Na de succesvolle editie van 2016, slaat de Fiets en Wandelbeurs opnieuw haar tenten op in Jaarbeurs Utrecht. Ook het programma voor 2017 staat bol van de activiteiten. Bergwijzer.nl mag 10 kaartjes weggeven!

Fietsen in Wallonië

Veel aandacht is er voor Wallonië, een rijzende ster op fietsgebied. Alle Waalse provincies zijn aanwezig en presenteren hun uitgebreide fietsmogelijkheden. Van de RAVeL-wegen over voormalige spoorlijnen en jaagpaden langs kanalen tot gloednieuwe fietsroutenetwerken als La Wallonie picarde à vélo. Nooit eerder waren de fietsmogelijkheden is dit deel van België zo groot.

Bikepacking

In Hal 2 zijn onder meer de stoere paradepaardjes van het 'bikepacken' te bewonderen én te testen. Machines met brede velgen en banden, voorzien van de nieuwste naven en een frame uit de mountainbikewereld. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor avontuurlijke fietsvakanties met bagage, waarbij je zowel gladde asfaltwegen als stenige paden voor de wielen krijgt. Daarnaast presenteren diverse fietsexposanten de nieuwste modellen trekkingfietsen en e-bikes.

Fiets- en wandelhelden

Marica van der Meer is een van de aandachttrekkers in het befaamde lezing- en workshopprogramma. Ze fietste 28.000 kilometer naar Australië en schreef daar een boek over: 'Weg van de wereld'. Maar ook voor nieuwe meerdaagse wandelroutes is er aandacht. Zo vertelt Eva Smeele over haar ervaringen op de Via Dinarica; een voettocht op 'vijfvingers-schoenen' door de ongerepte wildernis van de Balkan. 

Info-markt

Welke zijn de beste routes, wat zijn interessante bestemmingen, welk item mag niet ontbreken in je uitrusting? Ongeveer honderd collega-fietsers staan klaar om al je vragen te beantwoorden op de informatiemarkt 'Fietsers informeren Fietsers'.   

E-bike Xperience

Ook dit jaar geeft een ticket voor de beurs gratis toegang tot e-bike Xperience, het nationale test-event voor elektrische fietsen dat gelijktijdig in Jaarbeurs plaatsvindt. Test e-mountainbikes, de snelle speed pedelecs en 'gewone' e-bikes op uitdagende testparcoursen. 

Win een kaartje voor de Fiets en Wandelbeurs

Wij mogen 10 kaartjes voor de Fiets en Wandelbeurs weggeven! Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Voorwaarden

Deze actie loopt van 4 januari 2017 tot 1 februari 2017. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee, een foto mag, maar is niet nodig. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van De Fiets en Wandelbeurs/ Bergwijzer.nl/Bergen Magazine en op sociale media.

Deze winactie is gesloten.