Winactie

Win een myBunjee!

Deze actie is verlopen

Bergwandelaars gebruiken hun smartphone als communicatiemiddel in geval van nood, maar ook steeds meer als GPS-apparaat en camera. Wat is er nu erger dan je geliefde smartphone een afgrond of meer in zien vallen tijdens de klim of wandeling. Met de myBunjee gebeurt dat jou nooit meer, want dit handige smartphone koord zit zowel vast aan je smartphone als aan je jas, broek of tas. Niet verwonderlijk dat de myBunjee op gadgetbeurs Promz tot meest innotatieve product van het jaar 2015 is verkozen!

Wij mogen 10  myBunjee's weggeven! Wil je winnen? Vertel ons dan in welke situatie jij de myBunjee had kunnen gebruiken en wie weet sturen wij er binnenkort een naar je op!

Voorwaarden

Deze actie loopt van 1 november tot en met 22 november  2016. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee, een foto mag, maar is niet nodig. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van myBunjee/ Bergwijzer/Bergen Magazine en op sociale media.

Deze winactie is gesloten.