win grisport terrain mid schoenen

Win een paar Grisport Terrain Mid wandelschoenen

Meedoen kan tot en met 2 januari 2023

Een veelzijdige wandelschoen, waarmee je niet alleen prima de natuur in kan, maar die ook geschikt is voor een gezellig dagje stad. Dat is de Grisport Terrain Mid in het kort. Deze lichte (A/B) wandelschoen biedt volop demping en stabiliteit, zodat je er op bos- en bergpaden goed mee uit de voeten kan. Tegelijkertijd is de schoen met zijn flexibele binnenkant en waterdichte buitenkant lekker comfortabel aan je voet. En omdat het oog soms ook wat wil, is het uitgesproken ontwerp beschikbaar in zes verschillende kleuren.
Bergen Magazine mag in samenwerking met Grisport 3 paar van de Terrain Mid weggeven.

Wat moet je doen?

De Premium schoenen van Grisport staan bekend om vijf premium eigenschappen. Welke van die eigenschappen vind jij het belangrijkste? En waarom? De beste, leukste, mooiste, grappigste of creatiefste inzendingen worden beloond met een mooi paar Terrain Mid wandelschoenen. Vul jouw antwoord in op het winactieformulier hieronder, samen met je schoenmaat en of je een dames- of herenmodel wil. 

Doe mee

Voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 2 januari 2024
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie Grisport
  • Vergeet niet om op het formulier je schoenmaat in te vullen en of je kans wil maken op een dames- of herenmodel
  • Alleen correct ingediende formulieren doen mee
  • Één inzending per persoon
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).

Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.