Primus Lite

Win een Primus-Lite!

Deze actie is verlopen

De Primus Lite is een hele efficiënte gasbrander. Dit komt door het nieuwe aansluitsysteem dat gebruikt is, hierdoor kan je de kookbeker stabiel bevestigen op de brander. Deze sluiten daarom direct op elkaar aan waardoor de brander zuinig brandt.

De kookbeker heeft een inhoud van 500 ml en is daarmee heel geschikt voor het koken van water voor een lekker kopje thee onderweg of het maken van een 1-persoonsmaaltijd. Ook is de brander makkelijk aan te sluiten op een schroefblikje. De ideale brander tijdens een dag- of meerdaagse tocht eigenlijk! 

Wij mogen er van Outdorado eentje verloten onder onze bezoekers! Wil jij deze Primus Lite meenemen op je volgende tocht? Laat ons dan via het win-formulier weten:

Op welke trekking zou jij deze fijne brander meenemen?

Vul het winformulier in, like ons op Facebook en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! 

 

​Deze actie is verlopen

 

Voorwaarden

Deze actie loopt van 3 juli 2017 tot en met 24 juli 2017. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee, een foto mag, maar is niet nodig. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Outdorado/Kampeerwereld Hendriks,  Bergwijzer.nl/Bergen Magazine en op sociale media.