Win een reinigingsset van Atsko

Meedoen kan tot 24-12-2021

Zeker in de winter kan je bergwandeluitrusting wel een beetje extra liefde en aandacht gebruiken. In de winter heb je die warme en waterdichte functies van je spullen immers extra hard nodig, maar onder winterse omstandigheden slijten schoenen, broeken en jassen vaak ook wat harder. Met een reinigingsset van Atsko heb je alles wat je nodig hebt om je spullen weer te voorzien van de juiste bescherming tegen viezigheid en water.

Wil jij deze winter goed voor je spullen zorgen? Dan heb je geluk. Bergen Magazine mag van Atsko twee sets reinigings- en onderhoudsproducten weggeven.

Wat moet je doen?

We mogen twee sets verloten. Om mee te doen aan de verloting, vul je het winactieformulier in, vermeld daarbij dat je meedoet aan de winactie: “Atsko”

Doe mee! 

Een set bestaat uit:

SNO-SEAL® BEES WAX maakt alle gladde leersoorten waterdicht, duurzaam en duurzaam. Het behoudt het ademend vermogen van het materiaal en is ook geschikt voor schoenen met membranen.

SILICONE WATER-GUARD® biedt maximale bescherming tegen water en vlekken na slechts één toepassing. De stof blijft zacht en ademend, de levensduur neemt toe.

Met SPORT-WASH® kunnen alle wasbare stoffen grondig worden gereinigd zonder resten achter te laten. Het wasmiddel verwijdert vuil met een natuurlijke basis van kokosnoot, gebruikt geen bleekmiddelen of geurstoffen en is geschikt voor de gevoelige huid.

Nog even de voorwaarden:

  • Insturen kan tot en met 24 december 2021
  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan de winactie Atsko
  • Alleen correct ingediende formulieren doen mee
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.
Meer inspiratie

Merk: