win een reis naar wallis

Win een reis naar Wallis (Zwitserland)

Meedoen kan tot 11 mei 2023

In samenwerking met Valais/Wallis Promotion organiseert Bergen Magazine een fotowedstrijd met als thema ‘goede timing’. De inzet? Een volledig verzorgde wandelreis van een week naar Wallis (Zwitserland) voor twee winnaars! 

Wat moet je doen?

De Zwitsers weten als geen ander hoe ze dingen stipt geregeld moeten krijgen: kabelbanen, openbaar vervoer, enz.: alles loopt er als een goed geolied uurwerk. Vandaar het thema ‘goede timing’, dé Zwitserse kwaliteit bij uitstek! Stuur ons daarom je allermooiste bergvakantiefoto waarin dit thema, dat je zo ruim mag interpreteren als je zelf wilt, tot uiting komt en vertel ons in maximaal 100 woorden het verhaal achter het beeld. De uiterste datum voor inzending is 11 mei 2023. 

Wat kun je winnen?

De jury, bestaande uit redactieleden en de organisatie in Zwitserland, selecteert twee winnaars. Deze worden bekendgemaakt en gepubliceerd in ons volgende nummer. Samen met onze hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde reis je van 2 tot en met 9 september 2023 met de trein en openbaar vervoer naar en door Zwitserland. Daar ontdek je, samen met lokale gidsen, het mooiste wat Wallis te bieden heeft. Zo maken we een tweedaagse wandeltocht bij de beroemde Aletschgletsjer waarbij we overnachten in een berghut. Een dag later staan we oog in oog met de gletsjers én marmotten hoog boven Saas-Fee. Daarna verkennen we delen van de beroemde Via Stockalper over de Simplonpas en eindigen de week met een gastronomische wandeling tussen de wijngaarden boven kantonhoofdstad Sion. Maar niet vooraleer we een mooie dagtocht hebben ondernomen vanaf de Gornergrat boven Zermatt met zicht op de Matterhorn! De hele week maakt Jonathan een uitgebreid verslag van jullie avonturen. De reportage verschijnt in het decembernummer van Bergen Magazine en online. 

Doe mee

De kleine lettertjes

Voor deze actie gelden een aantal voorwaarden. We noemen hier de belangrijkste voorwaarden, hier lees je alle voorwaarden. De reis wordt volledig verzorgd door Valais/Wallis Promotion en de lokale partnerorganisaties, m.u.v. kosten van persoonlijke aard zoals drankjes, souvenirs enz. Dit is een unieke kans om te bergwandelen in een van de mooiste berggebieden van de Alpen! We maken prachtige tochten langs natuurlijke en historische highlights in diverse vakantieregio’s. Een goede conditie en adequate bergwandeluitrusting zijn daarom wel vereist. En uiteraard ben je beschikbaar voor de hele duur van de reis (2 t/m 9 september). 

Samengevat: 

  • Lees hier alle actievoorwaarden
  • De winactie loopt tot 11 mei 2023
  • De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Aleen inzendingen via een correct ingevuld winactieformulier met een foto doen mee
  • Ingezonden foto’s moeten minimaal 2.600 pixels in de lengte zijn
  • Je bent beschikbaar voor de hele periode 2 t/m 9 september 2023
  • De inzendingen kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding).
  • Door deel te nemen aan de actie geef je ook aan dat je toestemming geeft voor publicatie van een reportage over de reis in het december nummer van Bergen Magazine en online
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.