Prijzenpakket

Win een Ticino pakket inclusief een waterdicht telefoonhoesje

Deze actie is verlopen

In de Zwitserse regio Ticino waan je je in Italië door het milde klimaat, de palmen op schone stranden, de lieflijke dalen, de romaanse kerken en uiteraard de pittoreske steegjes die op geliefde piazza's uitkomen. Italiaanse flair met de Zwitserse gründlichkeit. En dat aan de zuidkant van de Alpen.

Met de hike Ticino-app heb je altijd alle belangrijke informatie over meer dan 100 wandelingen en bijbehorende bezienswaardigheden bij de hand. Je kan je favorieten instellen en heel handig: de app werkt ook zonder internetverbinding! Je kan de app gratis downloaden in de Google Play Store en Apple Store.

Wanneer je je telefoon als wandelgids gebruikt, is het wél zo handig als je je telefoon waterdicht kunt houden. Daarom mogen wij maar liefst 10 waterdichte Zwitserland telefoonhoesjes weggeven!

Wil jij zo'n handig hoesje winnen? Geef dan via het winformulier antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel kilometer aan wandelroutes kun je vinden in de hikeTicino-app?

Tien gelukkigen met het juiste antwoord ontvangen binnenkort een hoesje thuis!

 

Deze actie is verlopen

 

Voorwaarden

Deze actie loopt van 1 september 2017 tot en met 29 september 2017. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee, een foto mag, maar is niet nodig. De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Ticino/Zwitserland,  Bergwijzer.nl/Bergen Magazine en op sociale media.