Winactie

Win een WoodPrint wereldkaart!

Deze actie is verlopen

De wereld is nog steeds adembenemend mooi en prachtig om te ontdekken en hoe leuk is het om de plekken waar je bent geweest of nog naar toe wilt in kaart te brengen? Dat kan op veel manieren maar WoodPrint vond dat het wel specialer kon!

Op deze op hout geprinte wereldkaart kun je met prikvlaggetjes laten zien waar je bent geweest, of nog naar toe wilt. Dat maakt het plannen van je volgende bergvakantie nog leuker! Of hang hem in de woonkamer en droom steeds even weg bij de herinneringen van je vorige huttentocht. 

De wereldkaart wordt met milieuvriendelijke watergedragen inkt aangebracht op uitsluitend FSC-gekeurd hout. 

Wij mogen zo'n prachtige 'Wereldkaart Black' op hout  t.w.v. €99,50 weggeven! Laat ons weten waar jij het allerliefst je volgende prikvlaggetje wilt laten landen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Wil je zeker weten dat je zo'n mooie wereldkaart aan de muur hebt hangen? WoodPrint geeft lezers van Bergen Magazine 20% op alle wereldkaarten. Gebruik daarvoor de kortingscode bergenkorting.

Voorwaarden

Deze actie loopt van 8 februari 2017 tot 1 maart 2017. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee, een foto mag, maar is niet nodig. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van WoodPrint, Bergwijzer.nl/Bergen Magazine en op sociale media.

Deze winactie is gesloten.

Meer inspiratie