Win het Praktijkboek reisfotografie!

Deze actie is gesloten

Niks is fijner dan na je vakantie in de bergen nagenieten met een fotoboek vol prachtige foto’s. Maar hoe maak je nou nét dat ene prachtige schot van die hagelwitte sneeuw of dat prachtige blauwe bergmeer?

Reisfotografie is niet eenvoudig. Het is een verzameling van veel verschillende disciplines: cultuur- en landschapsfotografie, straat- en mensenfotografie, natuur- en wildlifefotografie, architectuur- en nachtfotografie. Tegelijkertijd is het geheel van reisfotografie meer dan de som der delen. Dit boek geeft voor elk van deze disciplines talloze praktische handreikingen om betere foto’s te maken. Dit boek helpt je ook om het geheel te zien en vanuit je eigen visie te leren fotograferen.

Het Praktijkboek reisfotografie

Het Praktijkboek reisfotografie stelt je in staat om foto’s te maken die impact hebben en tot de verbeelding spreken. Onafhankelijk of je fotografeert met een spiegelreflex, compactcamera of smartphone.

Wat kun je winnen?

Bergwijzer mag twee stuks van het Praktijkboek Reisfotografie weggeven. Het Praktijkboek is samengesteld door echte globetrotters die schrijven op basis van tientallen jaren ervaring. Zonder enige terughoudendheid delen ze hun kennis over en passie voor reisfotografie.

Titel: Praktijkboek reisfotografie
Ondertitel: landschap, cultuur, architectuur, mens en natuur
Pagina’s: 192
Formaat: 230×230 mm
ISBN: 9789079588121
Verkoopprijs: € 27,90

Wat moet je doen?

Vertel ons waar jij nog een reisfoto van zou willen maken. Is het die ene gletsjer die nog ontbreekt in jouw fotoboek? Dat ene uitzicht dat je zag toen je net geen camera bij de hand had? Vertel het ons voor 23 november via het winformulier! Onder vermelding van Praktijkboek reisfotografie. 

Voorwaarden voor deelname

Maximaal 1 inzending per persoon (1 per formulier)
Inzenden kan tot en met 22 november 2015 23.59 u.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 
Een foto meezenden is niet nodig.