EOFT 2021

Win kaarten voor de EOFT

Meedoen kan tot 8 februari

De EOFT gaat online door. Vanuit huis kun je de mooiste outdooravonturen uit de geschiedenis van de EOFT meebeleven, gewoon op de bank! Erg fijn nu we avonden thuis moeten doorbrengen.

In samenwerking met de EOFT mogen we 4 toegangscodes voor Episode 3 van de online EOFT verloten. Vul het wedstrijdformulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

Doe mee! 

Wat kun je winnen?

Het filmfestival European Outdoor Film Tour reist, zoals de naam al zegt, van bioscoopzaal naar bioscoopzaal, door heel Europa. Maar dat kan door de coronacrisis natuurlijk niet. Maar, niet getreurd. Onder de naam EOFT Basecamp wordt de tour online voortgezet! In verschillende Episodes wordt het allerbeste uit de geschiedenis van de EOFT online gezet. Bij Episode 3 horen vier films: The Crossing, Petit Bus Rouge, Expedition Manaslu en A Line Across the Sky, die in 2016 al eens de publieksprijs in de wacht sleepte. Maar om de films te bekijken heb je een inlogcode nodig. Wij mogen er vier weggeven. 

Doe mee! 

Nieuwsgierig naar de films? Dit kun je verwachten:

Voorwaarden

  • Vul op het formulier in dat je meedoet aan Wedstrijd EOFT
  • Alleen correct ingevulde formulieren doen mee
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • De ingezonden foto's kunnen worden gebruikt op social media van Bergwijzer en van de partner die de prijs ter beschikking stelt, op Bergwijzer.nl en in Bergen Magazine (altijd onder naamsvermelding van de fotograaf).
  • Door mee te doen aan de wedstrijd geef je Bergen Magazine/Bergwijzer toestemming om je (email)adres met de verstrekker van de prijs te delen, zodat de prijs of prijzen verzonden kunnen worden.