Vakantiebeurs

Win toegangskaarten voor de Vakantiebeurs

Deze actie is verlopen

Tussen woensdag 10 en zondag 14 januari is het weer zover; de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Daarvoor mag Bergwijzer 10 toegangskaarten weggeven. Tijd om weer helemaal in de vakantiesferen te komen en te genieten van een behoorlijke dosis #vakantievoorpret. Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op het event, ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij.

Welke hotspots mag jij niet overslaan?

Op de Vakantiebeurs vind je van alles voor de meest uiteenlopende bestemmingen. Dus of je nou fan bent van Noorwegen, Zweden, Antarctica en Patagonië of van Indonesië, Thailand of de Malediven? Op de Vakantiebeurs vind je reisaanbieders van al deze landen. Zij kunnen jou van alles vertellen over jouw droombestemming. Wat is bijvoorbeeld een goede tijd in het jaar om te reizen, welke hotspots of routes kun je echt niet overslaan en ook op de meer praktische vragen is er een antwoord. Heb je bijvoorbeeld een visum of vaccinaties nodig? Natuurlijk kan je ter plekke een reis boeken, maar als je je vooral wilt oriënteren, informatie wilt vergaren en ideeën op wilt doen; dan is de Vakantiebeurs de place to be.

Hiken op je droombestemming

Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe verrassende en inspirerende activiteiten. Zo kun je allerlei workshops en presentaties volgen over jouw droombestemming in verschillende theaters op de vloer. Nieuw dit jaar is het Urban Terras waar je alle aanbieders van stedentrips vindt en natuurlijk ook de city consults van de schrijvers van de time to momo-reisgidsen.

De Experience-hal vind je dit jaar ook voor het eerst op de beurs. Verwacht live entertainment, modeshows, kook- en cameraworkshops, een groot beachcafé met dj, een Ibiza hippiemarkt, duiktank en bierstube.

En voor de bezoekers die liever in de avonduren naar de Vakantiebeurs komen is er een heel nieuw concept bedacht; Night at the Vakantiebeurs. De complete beurs met alle stands zal geopend zijn tot 20.00 uur, daarna kan men tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal terecht om weg te dromen naar de eerstvolgende prachtige bestemming.

​Deze actie is verlopen

Meer inspiratie