Mountain

Winnen! 2 x duokaarten voor Mountain (België)

Deze actie is verlopen

Eerder dit jaar kwam de spectaculaire film Mountain al uit in Nederland en mochten we kaarten weggeven aan onze Nederlandse bezoekers. Op 30 mei komt Mountain ook in België uit en mogen we aan 2 mensen een duokaart weggeven! 

MountainMountain, gebaseerd op het boek van Macfarlane, is een ode aan de bergen. Oscarwinnaar Willem Dafoe vertelt op poëtische wijze over de bekoring van de bergen door de tijd heen. De betoverende muziek van The Australian Chamber Orchestra zorgt voor een prachtige omlijsting. De schoonheid van de bergen is al eeuwenlang een fascinatie voor de mens. Een bergtop bereiken, wordt gezien als een ontzagwekkende prestatie. In vroegere tijden werden bergen vooral als onheilspellend en onherbergzaam ervaren. Vandaag de dag worden ze niet alleen als wonderen der natuur maar ook als toeristische attracties gezien. Alpinisme wordt door steeds meer mensen beoefend, de risico’s en de intensiteit van het berglandschap worden indrukwekkend in beeld gebracht. Ontsnap aan de dagelijkse veiligheid, beleef het gevaar en laat je betoveren door de lokroep van de bergen.

Mountain draait vanaf 30 mei in België. Van Cinemien mogen wij 2 duokaarten voor Mountain weggeven! Wil jij winnen? Vul het winformulier in en wie weet ontvang jij één van de duokaarten.

​Deze actie is verlopen

Voorwaarden

Deze actie loopt van 22 mei tot en met 1 juni. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, Cinemien en op sociale media. Adresgegevens van de 2 winnaars worden doorgegeven aan Cinemien voor het verzenden van de prijs.