Vaude Performance 7 M

Winnen: 2 x Vaude Performance 7 slaapmat en Pump Sack

Deze actie is verlopen

Kun jij wel een nieuwe slaapmat gebruiken? Van Vaude mogen we twee Vaude Performance 7 M slaapmatten weggeven, mét pompzak.

Vaude Performance 7 MMet een gewicht van maar 410 gram is de Vaude Performance slaapmat ideaal voor de trekkers die met zo min mogelijk gewicht op hun rug lopen. Een speciale constructie in combinatie met hoogwaardige materialen en het “ei-vormige” ligoppervlak (183 x 51 x 7 cm) maken een zeer laag gewicht mogelijk. Toch lig je er heel comfortabel op en de verwerkte PrimaLoft® voering beschermt tegen optrekkende kou van de grond. De slaapmat heeft een R-waarde van 2,7. Heerlijk voor je zomertrips dus! 

Vaude Pump SackEn hou je niet van je mat opblazen na een lange toch (wie wel!?), dan neem je de Vaude Pump Sack mee. De lichtgewichte zak doet overdag dienst als drybag in je tas en 's avonds blaas je er in no time je mat mee op. Dat adembenemde uitzicht vanaf je tent hoef je vanaf nu dus niet meer zo letterlijk te nemen. Koppelen, openschudden, rollen, done. 

Zowel de mat als de pompzak hebben het Green Shape label. Met het Green Shape label biedt Vaude je functionele, milieuvriendelijke producten, van duurzame materialen. Bij de fabricage letten ze op eerlijke arbeidsomstandigheden in de gehele supply-chain. De criteria voor de beoordeling zijn streng en transparant. Ze worden doorlopend gecontroleerd en omvatten de gehele levenscyclus van het product – van ontwerp en de productie tot aan het onderhoud, reparatie en verwerking tot afval. 

Een ideaal setje dus en wij mogen er daar van Vaude 2 van weggeven! Je wint zowel de mat (maat M) en de pompzak. Wat moet je daarvoor doen? Schrijf je via het winformulier in voor de wekelijkse Bergwijzer nieuwsbrief en laat ons via het formulier jouw beste duurzame kampeer- of trekkingtip weten. 

Wat is jouw duurzaamste kampeer- of trekkingtip?

Voorwaarden

Deze actie loopt van 30 juli tot en met 14 augustus.  Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, Vaude en op sociale media. 

Deze winactie is gesloten.