Reel Rock Film Tour

Winnen! 2x2 kaarten voor de Reel Rock Film Tour

Deze actie is verlopen

Reel Rock 13 laat de allerbeste klimfilms en spannende avonturen zien op groot scherm. Dit jaar met flink wat humor! Natuurlijk zijn deze bekendste sporters van de klimscene te zien: Adam Ondra, Madaleine Sorkin, Alex Honnold, Conrad Anker maar ook nog vele anderen. Alle helden van deze tour beginnen in de ijswoestijn van Antactica, waarnaar ze door gaan naar het nog onbekende klimparadijs Jordanië. Als laatste onderzoeken ze het speedklimmen tot in de olympische trainingscentra. Er zit van alles tussen wat het hart van een klimliefhebber sneller laat slaan..

Wij mogen weer 2 mensen blij maken met 2 kaartjes voor een onvergetelijke filmavond! 

Het overzicht van waar je naar Reel Rock 13 kan, kun je hier bekijken. Bekijk de lijst en laat ons weten voor welke locatie en datum je kaartjes wilt en wie weet ben jij één van de twee gelukkige winnaars!

Wat moet je doen?

Deze actie is verlopen.

Voorwaarden

Deze actie loopt van 11 oktober tot en met 21 oktober.  Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media. 

Meer inspiratie

Bergsport: