Winnen! 2x5 kaarten voor TourNatur 2019

Deze actie is gesloten

 

Bergen Magazine mag in samenwerking met @TourNatur 5x2 kaarten weggeven.
 

TourNatur 2019: beleef de vrijheid

Van 6 tot en met 8 september vind TourNatur 2019 plaats in Düsseldorf, dé beurs voor reisbestemmingen en uitrusting voor outdoor-fans. Wandelen, Trekking en Natuurbeleving zijn de kernwoorden van deze beurs.

Onder het motto ‘Beleef de natuur – Ontdek jouw natuurlandschap’ is er op TourNatur 2019 een grote speciale tentoonstelling waar de schatkamers van de natuur worden getoond. Op deze belevingsruimte leren de bezoekers de veelzijdigheid, rust en fascinatie van de wandelingen door natuurparken kennen en kunnen ze waardevolle informatie over uitstapjes verzamelen.

Onder leiding van de bekende outdoor-expert Ralf-Stefan Beppler wordt dit jaar tijdens een rondgang uitgelegd, waar men bij kleding voor activiteiten in de natuur op dient te letten. Vrij naar het motto ‘Slecht weer bestaat niet – wel slechte kleding’. Er zijn presentaties van de actuele innovaties op het gebied van wandelschoenen, broeken, jassen, rugzakken en stokken. Schoenen en stokken kunnen ter plaatse op een testparcours worden uitgeprobeerd. Rondom het adviescentrum zijn de stands van bekende merken in de outdoor-branche te vinden.

In het toerismeaanbod zullen er naast de favoriete grote presentaties van de Zuid-Europese wandelbestemmingen Griekenland, Spanje en Portugal, de Duitse bestemmingen in de Alpen en het Middelgebergte met aantrekkelijke, originele presentaties ook bijzondere nieuwe rondwandelingen worden gepresenteerd zoals Afrika en Kroatië.

Op de stand van de Duitse Alpenvereniging (DAV) gaat het er heel sportief aan toe: bij de klimtoren kunnen zowel beginners van start gaan als professionele atleten demonstreren wat ze in huis hebben, en bij de European Outdoor Filmtour (E.O.F.T.) kan je genieten van adembenemende beelden.

 

Wat moet je doen?

Vul het winactieformulier in en vertel ons waarom jij deze beurs graag wil bezoeken.

Deze actie is verlopen

 

Voorwaarden

  • De winactie loopt tot 3 september augustus
  • De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Alleen correct ingevulde formulieren doen mee. 
  • Een foto is niet nodig. 
  • Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media.
  • Inschrijving voor de Bergwijzer.nl nieuwsbrief is verplicht voor deelname.