Bergdieren - Clavis

Winnen! 3 x 'Bergdieren'

Deze actie is gesloten

Je bent nooit te jong om bergliefhebber te zijn, vinden wij. Regelmatig zien we dan ook de allerjongste bergliefhebbertjes rondgedragen worden in een rugdrager. Heb jij je peuter al kennis laten maken met de wondere wereld van dieren in de bergen? Met dit allerschattigste luister- en prentenboekje van Uitgeverij Clavis maakt jouw kindje (of die van iemand anders natuurlijk) kennis met zes dieren die je tegen kunt komen in de bergen. Wij mogen er 3 weggeven en nog net op tijd voor pakjesavond!

Bergdieren - Clavis

Wil jij kans maken op 1 van de 3 'Bergdieren' boekjes van Uitgeverij Clavis? Vul dan het winformulier in laat ons weten wélk kindje en waarom jij hem of haar wilt verrassen met dit lieve boekje. 

Voorwaarden

De winactie loopt van 16 november tot en met 24 november. De winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Bergwijzer.nl/Bergen Magazine, en op sociale media. Inschrijving voor de Bergwijzer.nl nieuwsbrief is verplicht voor deelname. 

Deze winactie is gesloten.